Bonusul de pe Kytary.ro

Programul de bonus al clienților Kytary.ro

Obțineți recompense pentru fiecare cumpărătură de la noi prin punctele bonus. Aceste puncte bonus le puteți apoi folosi ca discount la următoarele cumpărături.

Cum funcționează

La fiecare comandă făcută din contul dumneavoastră de pe site-ul nostru obțineți punctele bonus. Punctele bonus adunate le puteți folosi la cumpărăturile viitoare reducând astfel prețul următorului produs achiziționat de la noi 1 bonus = 1 leu. De exemplu, dacă aveți acumulate 100 de puncte bonus le puteți folosi și prețul produsului pe care doriți să îl achiziționați va fi mai mic cu 100 lei.

Cu ajutorul punctelor bonus puteți reduce prețul unui produs până la 50%.

Când primiți punctele bonus pentru o comandă?

Punctele bonus le obțineți imediat după plasarea comenzi și valoarea lor o găsiți pe pagina de confirmare a comenzii. Punctele bonus vor fi active și va putea fi folosite după expirarea perioadei de 30 de zile în care produsul poate fi returnat. Valoarea punctelor bonus o veți găsi și în e-mail-ul de confirmare a comenzii.

Cum pot vedea totalul punctelor bonus acumulate în contul meu?

Este suficient să vă autentificați pe site-ul nostru și să intrați în contul de client. După autentificare pe aceeași pagină va apărea numele dumneavoastră. Dacă dați click pe numele dumneavoastră vă vor apărea mai multe pictograme printre care și Bonusul meu. Aici este afișată valoarea totală a punctelor bonus cumulate în baza comenzilor plasate.

Cum consum bonusul meu?

La ce comandă puteți folosi punctele bonus este clar, doar la comanda dumneavoastră. Dacă decideți să folosiți punctele bonus nu uitați să va autentificați în cont. Când plasați comanda veți vedea acolo posibilitatea de “plată cu puncte bonus“. Imediat vă apare numărul total de puncte bonus și dumneavoastră alegeți cât din ele doriți să consumați pentru reducerea prețului comenzii. Apoi dați click pe „schimbare” și se va afișa prețul redus. Puteți folosi la o comandă minim 1 punct bonus și maxim 4000 de puncte bonus. Cu ajutorul punctelor bonus puteți plăti maxim 50% din prețul comenzii.

De ce puncte bonus?

Scopul punctelor bonus este să răsplătim clienții fideli ai Kytary.ro. Bonusul funcționează ca și bani virtuali, pe care clientul îi obține cu fiecare comandă plasată în contul său de client. Fiecare produs are un anumit bonus pe care clientul îl află la momentul achiziționării produsului respectiv. Valoare bonusului nu este fixă și poate fi schimbată în timp. Nu contează dacă comanda este făcută on-line, în magazin sau telefonic. Dacă comanda nu se face on-line atunci clientul trebuie să comunice contul său de client, în care dorește să i se cumuleze bonusul. 1 punct bonus obținut = 1 leu, cu care puteți reduce prețul următoarei comenzi. În cazul în care clientul returnează produsul sau renunță la comandă i se va scădea din contul de client și bonusul alocat pentru respectiva comandă. Situația actuală al bonusului o găsiți pe partea dreaptă a site-ului după ce vă autentificați în contul dumneavoastră. Kytary.ro își rezervă dreptul de a crește sau diminua bonusurile conform propriilor decizii. Valabilitatea bonusului este de 1 an.

Bonusul consumat nu mai poate fi returnat.

În cazul în care clientul consumă bonusul, nu are dreptul să i se restituie (de exemplu în cazul restituirii produsului)

© AUDIO PARTNER s.r.o.

Cuvinte cheie căutate

Categorii

Mărci

Vă rugăm să aşteptaţi