Întotdeauna cel mai bun preţ. Chiar şi după achiziţionare.

Ne străduim să oferim toate produsele la cel mai mic preţ de pe piaţă. Aţi găsit un preţ mai mic? Contactaţi-ne prin intermediul formularului (acesta poate fi găsit la fiecare produs sub preţ), iar noi vom încerca să vă oferim un preţ mai bun. Dacă veţi descoperi un preţ mai mic în urma cumpărăturilor efectuate la noi, contactaţi-ne în 30 de zile, pe comunicare@kytary.ro. Dacă va fi posibil, vă vom compensa diferenţa de preţ retroactiv, sub forma bonusului pentru clienţi.

Pe Kytary.ro aveţi întotdeauna siguranţa unor cumpărături avantajoase. Mai multe informaţii aici.

30 de zile de încercare

Se poate întâmpla ca instrumentul, în ciuda unei selecţii meticuloase, să nu îndeplinească aşteptările dumneavoastră. Deoarece ne dorim să fiţi 100% mulţumiţi de instrumentele noastre, vă oferim posibilitatea returnării produselor în 30 de zile de la cumpărare.

Astfel, veţi avea siguranţa că pe Kytary.ro veţi alege întotdeauna instrumentul visurilor dumneavoastră. Mai multe informaţii aici.

La returnarea produselor, suportăm costurile de transport

Obiectivul nostru este de a vă permite să vă concentraţi numai asupra dumneavoastră şi muzicii dumneavoastră. Dacă vă veţi decide să returnați sau să înlocuiţi bunurile preluare, în primele 14 zile de la achiziţionare vom aranja ridicarea lor pe cheltuiala noastră. Tot ce trebuie să faceţi este să ne contactaţi prin e-mail pe adresa . De acest serviciu puteţi beneficia o dată la 90 de zile. În restul de 16 zile, ne puteţi returna bunurile pe propria cheltuială.

Concentraţi-vă pe lucruri esenţiale, noi vom face restul. Mai multe informaţii aici.

La fiecare comandă obţineţi reducere

Fiecare achiziţie pe care o veţi efectua pe e-shopul Kytary.ro va însemna nu numai o mare bucurie, dar şi un bonus pentru clienţi, pe care îl puteţi economisi în contul dumneavoastră de client. Preţul oricărei alte comenzi ulterioare poate fi redus cu valoarea acestui bonus.

Cumpărând pe Kytary.ro, veţi obţine întotdeauna ceva în plus.. Mai multe informaţii privind bonusul pentru clienţi.

Comerciant certificat UE

Kytary.ro este un comerciant de instrumente muzicale, care dispune de un stoc imens de produse şi care împarte bucuria muzicii şi a instrumentelor muzicale încă din anul 2000. Pe toată această perioadă am reuşit să obţinem nenumărate certificate şi premii de prestigiu.

La noi aveţi garanţia unei achiziţii sigure şi pe deplin mulţumitoare.

Transport gratuit şi perioadă de garanţie prelungită

Muzica cultivă lumea, de aceea, noi, prin serviciile de înaltă calitate oferite, ne străduim să-i susţinem pe muzicieni în munca lor. Pe lângă alte beneficii, puteţi beneificia de perioadă de garanţie prelungită de 3 ani şi transport gratuit pentru comenzi în valoare de peste 590 Lei.

Livrarea gratuită nu poate fi aplicată la coletele supradimensionate, vă mulţumim pentru înţelegere.

Pentru noi, satisfacţia clientului este primordială.

Stocuri uriaşe

Fiecare muzician are stilul şi gustul său. Pentru a veni în întâmpinarea şi celor mai pretenţioşi muzicieni pe termen lung, dispunem de stocuri uriaşe de produse. Datorită acestui lucru, putem garanta alegerea dintr-o gamă largă de instrumente muzicale, pentru toate stilurile şi genurile. La depozitul central v-am pregătit mii de instrumente muzicale.

La noi, fiecare găseşte ceea ce caută.

O echipă de experţi la numărul verde

Dacă veţi avea nevoie de consultanţă pentru alegerea instrumentului muzical sau al aparaturii sau să discutaţi despre posibilităţile efectelor de chitară, ale clapelor sau despre orice altceva, nu ezitaţi să apelaţi numărul verde 0800 400 002, orele de lucru le găsiţi aici. De asemenea, v-am pregătit şi un ghid de cumpărături online.

Apelaţi la Kytar :-).

Plăţi rapide, livrare în aceeaşi zi şi transport gratuit

Pentru confortul dumneavoastră maxim, la noi puteţi plăti în condiţii de siguranţă online cu cardul. De asemenea, puteţi utiliza gateway-ul de plată GoPay, efectuând astfel plata direct prin Internet Banking-ul băncii dumneavoastră. Mai multe despre modalităţile de plată găsiţi aici.

Datorită proceselor sofistificate de logistică, asigurăm o livrare rapidă şi precisă în Uniunea Europeană. Toate comenzile primite într-o zi lucrătoare până la ora 16:00 de produse disponibile în stoc vor fi expediate încă în aceeaşi zi. Pentru cumpărături în valoare de peste 590 Lei, transportul în România este gratuit. Mai multe despre modalităţile de livrare găsiţi aici.

Comanda dumneavoastră va fi expediată chiar în cursul zilei de astăzi.

Service specializat pentru instrumente

Cel mai bine se pricep la sortimentul lor cei care ştiu să îl repare calificat. De aceea, în depozitul nostru central de la Praga, operăm un centru de service unic, unde se va ocupa de instrumentele dumneavoastră muzicale, aparatură şi echipamentele de sunet o echipă de profesionişti de top. Mai multe despre service-ul nostru.

Ne pricepem la instrumente muzicale şi la cerinţele dumneavoastră.

Cuvinte cheie căutate

Categorii

Mărci

Vă rugăm să aşteptaţi