Bună ziua, în perioada 31 Iulie - 17 August departamentul de relaţii clienţi nu va fi disponibil. În cazurile urgente ne puteţi contacta pe chat online în limba engleză. Vă mulțumim pentru înţelegere!

Retragere din contractul de vânzare-cumpărare

Informații generale

Obiectivul nostru este ca dumneavoastră sa fiți mulțumit de instrumentul achiziționat de la noi. Dincolo de prevederile legii, extindem posibilitățile clientului la a rezilia contractul de vânzare (cu returnarea produsului fără a se specifica motivul).

Termenul de reziliere a contractului de vânzare este de 90 de zile din momentul în care ați preluat produsul fie de la transportator fie din magazinul nostru. Perioada legală de 14 zile este valabilă doar pentru produsele din secţiunea Boutique şi produsele utilizate. Produsul ni-l puteți trimite înapoi sau preda în oricare dintre locațiile noastre. În termen de 14 zile de la primirea notificării vă vom înapoia contravaloarea produsului.

Procedură

Returnaţi produsul la oricare dintre locaţiile noastre sau trimiteţi-l la adresa de mai jos. După acordul cu departamentul de reclamaţii putem ridica produsul de la domiciliul dvs. pe cheltuielile noastre. (Puteţi beneficia de acest serviciu o dată la 90 de zile).

AUDIO PARTNER s.r.o. - Kytary.cz
Departamentul returnare produs
Mezi Vodami 23, 143 00 Praha 4 - Modřany
Email:
Orarul departamentului de returnare produs: luni-vineri 11-18

La produs aveți posibilitatea să anexați formularul de reziliere a contractului de vânzare și copii după documentele de achiziție.

Contravaloarea obiectului returnat o vom înapoia utilizând aceeași modalitate de plată cu cea a achiziției sau utilizând altă modalitate agreată de comun acord.

Dacă doriți înlocuirea produsului cu un alt produs că rugăm să menționați codul produsului pe care îl doriți la schimb (HN...). Dacă produsul va fi în stoc, îl vom livra imediat. Orice diferență de preț va fi soluționată fie prin achitarea ei de către dumneavoastră (dacă prețul noului prodsului este mai mare decât prețul produsului returnat) fie prin returnarea diferenței de preț de către noi (în cazul în care noul produs este mai ieftin decât cel înlocuit).

Atenționări

La expedierea produsului ce doriți să îl înapoiați acesta trebuie ambalat conform și cu mare atenție. În cazul defectării/deteriorării din timpul transportului răspunderea nu aparține vânzătorului.

Dacă înapoiem banii într-un cont bancar din afara Republicii Cehe comisioanele bancare de transfer valutar internațional vor fi suportate de către cumpărător.

Nu returnaţi coletele prin ramburs. Aceste colete nu vor fi acceptate.

Cumpărătorul poate contacta departamentul returnare produse, care asigură transportul produsului returnat pe cheltuielile comerciantului. Acest serviciu poate fi utilizat o dată la 90 de zile.

În cazul în care cumpărătorul este o persoană juridică este obligatoriu să se expedieze și un exemplar de factură storno semnat, la solicitarea departamentului returnare produse.

În cazul în care comanda a fost achitată total sau parțial cu un cupon cadou, rambursarea se va face printr-un alt cupon cadou.

Alte reglementări legale

În cazul în care are loc rezilierea contractului, vânzătorul nu este obligat să înapoieze contravaloarea produsului anterior predării bunului de către cumpărător sau a dovedirii faptului că s-a expediat produsul înapoi la vânzător.

În cazul rezilierii contractului de vânzare cumpărătorul suportă costurile cu returnarea produsului.

În cazul rezilierii contractului de vânzare, cumpărătorului are dreptul să i se restituie și costurile de livrare a produsului însă la varianta cea mai ieftină de transport (doar pentru cazurile în care ar opta pentru un alt tip de livrare, mai scumpă).

Cumpărătorul nu poate rezilia contractul de vânzare conform prevederilor § 1837 codului civil în cazurile:

  • dacă livrarea produsului a fost modificată conform solicitării consumatorului sau personalizată
  • În cazul produselor perisabile sau care după livrare au fost amestecate cu un alt produs
  • dacă livrarea vizează un produs sigilat, care a fost desigilat de către consumator iar datorită acestui lucru și a condițiilor de igienă sanitară acesta nu mai poate fi înapoiat
  • dacă livrarea are ca obiect produse audio, video sau programe pentru calculator și acestea au fost desfăcute din ambalajul original
  • Vă rugăm să aşteptaţi