Bună ziua, în perioada 16-17 iulie linia telefonică nu va fi disponibilă. Vă mulțumim pentru înţelegere!

Transportul produselor

Modalitate de livrare Preţ gratuit de la
Livrare prin e-mail Gratuit ---
Coletăria 19 Lei 390 Lei
Fan Courier 35 Lei 390 Lei
GLS 39 Lei 390 Lei
Gebruder Weiss 259 Lei ---

Preţurile includ TVA.

Livrare prin e-mail

Livrare prin e-mail

Coletăria

Puteţi ridica coletul de la filiala Coletăriei. Toate comenzile primite în zilele lucrătoare până la ora 13.00 vor fi livrate în 4 zile lucrătoare la punctul Pick-up selectat de dvs. Puteţi ridica coletul oricând. Atunci când coletul este pregătit la punctul Pick-up, veţi fi informat prin SMS şi e-mail. Perioada standard de depozitare la punctul Pick-up selectat este de 7 zile.

Fan Courier

Livrarea coletului până în România durează de obicei 4-6 zile lucrătoare. Dacă alegeţi plata ramburs, produsele le veţi plăti transportatorului în Lei. Valabil pentru coletele până la 35 kg.

GLS

Produsele comandate în zilele lucrătoare până la ora 16.00, vor fi livrate în 4-5 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii. Dacă alegeţi plata cu ramburs, veţi plăti la livrare curierului în numerar. Transportatorul nu acceptă card-uri. Puteţi urmări starea curentă a coletului dvs. la adresa https://gls-group.eu/

Gebruder Weiss

Este valabil pentru coletele supradimensionale. Curierul Gebrüder Weiss va livra coletul la adresa de livrare specificată. Termenul de livrare este de obicei 5-7 zile lucrătoare.

Vă rugăm să aşteptaţi