Transportul produselor

Modalitate de livrare Preţ gratuit de la Dimensiunea maximă Greutatea maximă a produsului
Livrare prin e-mail Gratuit --- --- ---
Coletăria 19 Lei 590 Lei 700 mm 5,0 kg
Urgent Cargus 35 Lei 590 Lei 1.150 mm 31,0 kg
GLS 39 Lei 590 Lei 2.000 mm 31,0 kg
Fan Courier 45 Lei 590 Lei 1.900 mm 9,0 kg
Gebruder Weiss 259 Lei --- 3.000 mm 800,0 kg

Preţurile includ TVA.

Livrare prin e-mail

Livrarea prin e-mail este metoda automată de livrare atunci când achiziționați licențe electronice sau vouchere cadou on-line. După ce vom primi plata pentru produsul selectat, veți primi prin e-mail versiunea on-line a voucherului cadou ales sau o cheie de activare sau alte informații necesare activării software-ului muzical, etc. Dacă doriți să achiziționați un voucher cadou on-line împreună cu produse suplimentare care nu pot fi trimise prin e-mail, trebuie să plasați două comenzi separate.

Coletăria

Puteţi ridica coletul de la filiala Coletăriei. Toate comenzile primite în zilele lucrătoare până la ora 13.00 vor fi livrate în 4 zile lucrătoare la punctul Pick-up selectat de dvs. Puteţi ridica coletul oricând. Atunci când coletul este pregătit la punctul Pick-up, veţi fi informat prin SMS şi e-mail. Perioada standard de depozitare la punctul Pick-up selectat este de 7 zile.

Urgent Cargus

Livrarea coletului până în România durează de obicei 3-5 zile lucrătoare. Dacă alegeţi plata ramburs, produsele le veţi plăti transportatorului în Lei. Valabil pentru coletele până la 31 kg.

GLS

Produsele comandate în zilele lucrătoare până la ora 16.00, vor fi livrate în 4-5 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii. Dacă alegeţi plata cu ramburs, veţi plăti la livrare curierului în numerar. Transportatorul nu acceptă card-uri. Puteţi urmări starea curentă a coletului dvs. la adresa https://gls-group.eu/

Fan Courier

Livrarea coletului până în România durează de obicei 4-6 zile lucrătoare. Dacă alegeţi plata ramburs, produsele le veţi plăti transportatorului în Lei. Valabil pentru coletele până la 35 kg.

Gebruder Weiss

Este valabil pentru coletele supradimensionale. Curierul Gebrüder Weiss va livra coletul la adresa de livrare specificată. Termenul de livrare este de obicei 5-7 zile lucrătoare.

© AUDIO PARTNER s.r.o.

Cuvinte cheie căutate

Categorii

Mărci

Vă rugăm să aşteptaţi