BackgroundLink

Despre noi

Kytary.ro

Pagina Kytary.cz a fost creată pentru prima dată în anul 2000 și, ca istoric, tot atunci primul client a făcut prima achiziție de pe această pagină. Astăzi Kytary.cz are trei magazine, un centru logistic dezvoltat, preiau sute de comenzi zilnic și sunt numărul unu pe piața cehă.

Nimic din toate acestea nu ar fi posibil fără dumneavoastră. Vă mulțumim că iubiți muzica la fel ca și noi.

Istoria societății

A Kytary.cz cég története

2000

Chitaristul bass Jan Pils a inregistrat domeniul şi a pus piatra de temelie a societăţii. La început expedia instrumentele muzicale din propria locuinţă. Dar după un timp firma lui va dirija toată piaţa axată pe instrumente muzicale.

2002

În acelaşi an la proiect s-a alăturat Vladimir Myslík care l-a îmbogăţit cu procedee tehnologice moderne. Nu a fost doar începutul unei simple colaborări, ci a unei prietenii care va predetermina crearea unei echipe puternice.

2004

Kytary.cz confirmă poziţia sa stabilă pe piaţă. Echipei i se alătură Tomáš Novák care până în prezent participă la funcţionarea fără probleme a firmei.

2006

În anul 2006 se deschide la Praga magazinul Děkanka – magazinul îl puteţi găsi pe strada Děkanská vinice. Devine foarte cunoscut printre muzicienii cehii.

2008

Un punct de cotitură. Firma creşte pe zi ce trece, acum are nevoie de un centru logistic dezvoltat. Un astfel de centru ia fiinţă la Praga – Modřany.

2009

Centrul logistic se transformă într-un complex mai mare, unde, în afară de instrumente, îşi găseşte locul şi funcţionarea administrativă a firmei. La Modřany ia naştere un spaţiu unic – sute de metri pentru birourile administrative şi mii de metri pentru depozite.

2011

Se deschide filiala noastră la Brno! Şi în regiunea Moravia este nevoie de un magazin modern şi spaţios de instrumente muzicale. Kytary.cz îşi asumă cu drag această responsabilitate.

2012

Anul trecut cifra de afaceri a companiei a crescut cu peste 200 de milioane de coroane. Kytary.cz deja reprezintă zeci de firme renumite şi îşi menţine poziţia de lider pe piaţa instrumentelor muzicale.

2013

Kytary.cz devine o firmă respectată, dovadă fiind obţinerea premiului Shop-ul anului 2013.

2014

Şi acest premiu îl obţine şi în anul 2014 😊 De asemenea, în acest an magazinul Modřany se modernizează şi ia naştere un concept nou de vânzare a instrumentelor muzicale. Clienţii pot să aleagă şi să încerce diverse instrumente direct din depozitul central, lărgind astfel posibilităţile de alegere.

2015

Kytary.cz sărbătoreşte cincisprezece ani şi cu această ocazie organizează un concert la care particip chitarişti cehi şi străini de renume. Şi merg mai departe. După referinţele pozitive din partea clienţilor slovaci, Kytary.cz s-au hotărât să creeze un e-shop specializat pentru muzicienii din Slovacia şi astfel se deschid Kytary.sk.

2016

În anul 2016 ia fiinţă o nouă versiune a e-shopului, "Kytary" se deschid şi pieţii poloneze prin e-shopul Kytary.pl.

2017

Anul 2017 aduce două proiecte noi pentru piaţa externă. Se deschide e-shopul Kytary.hu pentru Ungaria şi Kytary.ro pentru România.

A Kytary.cz cég története
Vă rugăm să aşteptaţi