Bună ziua, în data de 28.10.2020 departamentul relaţii clienţi nu va fi disponibil, în Cehia fiind sărbătoare naţională. Coletele vor fi expediate joi, 29.10.2020. Vă mulţumim pentru înţelegere!

SĂRBĂTORIM 20 DE ANI DE LA ÎNFIINŢAREA COMPANIEI!

În acest an se împlinesc 20 de ani de când primul client a făcut o achiziție în magazinul nostru online. La acea vreme, nu aveam nici măcar un depozit și ne țineam instrumentele muzicale în apartament. Cu pași mici, am găsit într-un final un magazin cu o suprafață de 16 m2, apoi unul mai mare și apoi unul şi mai mare. Clienţii ne-au îndrăgit, şi noi am început să exportăm şi în străinătate.


POVESTEA NOASTRĂ

20XX

Kytary au împlinit 20 de ani! Înainte de a ne putea gândi la o celebrare, vine cea mai mare provocare de până acum, sub forma unei pandemii globale. În ciuda tuturor îngrijorărilor, încercăm să fim cu capul pe umeri şi facem tot posibilul să ne adaptăm cât mai repede la noua situație. Și rezultatul? Clienții noștri apreciază lansarea noilor servicii, consolidarea departamentului de relaţii cu clienţii şi transformarea rapidă a firmei, confirmând acest lucru prin comenzile lor. Până şi în perioada de stagnare economică globală, trebuie să căutăm colegi noi care ne ajută să ocupăm noile posturi! Întreaga situaţie ne consolidează paradoxal şi noi aşteptăm cu nerăbdare ziua în care vom putea sărbători cu colegii, clienţii şi prietenii noştri muzicieni a 20-a aniversare.

Vom dori să le mulțumim tuturor pentru sprijinul și interesul lor uimitor pentru muzică, chiar și în cele mai dificile momente.
2019

În depozitul central avem peste 20.000 de produse. Semnăm un contract cu Martin Guitars, iar în magazin instalăm un display cu multe chitare acustice de lux din SUA. De asemenea, lansăm propria noastră producţie de case-uri Razzor Custom Cases.
2018

În anul 2018 finalizăm o reconstrucţie amplă. Reușim să construim un magazin mare modern, cu o expoziție frumoasă de instrumente muzicale, o cafenea, săli de repetiții și alte servicii. Noua secţie Boutique în magazinul din Praga oferă instrumente vintage selectate cu atenție, care au propria lor poveste. Prin adaptarea părții din spate a complexului, extindem spațiul depozitului cu încă 1.400 m2.
2015

Sărbătorim cincisprezece ani, începem extinderea noastră externă și implementăm un sistem de feedback al clienților. Datorită colectării sistematice de date, suntem capabili să identificăm rapid punctele noastre slabe și să ne îmbunătățim serviciile pe mai departe.
2007

Tehnologia, în care a fost programat inițial e-shop-ul și sistemul informațional, devine nesatisfăcătoare. Angajăm mai mulți programatori și începem cu o rescriere completă a codului. Începem să folosim un nou logo, o față zâmbitoare, cu părul pieptănat. Acesta rămâne până în prezent.2006

În anul 2006 se deschide magazinul Dekanka, care se află la doar 200 de metri de magazinul inițial, care avea o suprafață de 85 m2 și nu a putut fi extins. Cu noul magazin, câştigăm spații cu o suprafață de 700 m2, care ne vor fi suficienţe pentru următorii doi ani.
2005

Anul acesta este marcat de o extindere semnificativă a echipei. Evident, creșterile vânzărilor de la an la an nu pot fi gestionate de patru persoane. În timp ce în ianuarie 2005, 4 persoane au luat parte la operarea companiei, în decembrie echipa are deja 14 persoane.2004

Creşte numărul clienţilor care cumpără online, iar vânzările cresc rapid şi ele. Pentru Honza şi Vláďa este clar că Kytary au un viitor și că este momentul potrivit pentru a înfiinţa compania AUDIO PARTNER s.r.o., care include toate activitățile firmei.2002

Deschidem primul magazin fizic. Este situat la parter, nu are vitrină şi înainte era un loc unde se ţineau căruciorele. Totul trebuie să se încadreze într-o suprafață de doar 16 m2. În timpul acela vine şi primul angajat, care, pe lângă vânzări, ajută și la ambalarea comenzilor efectuate online.
2002

La începutul anului, se alătură proiectului Vladimír Myslík. Îl îmbogățește cu proceduri tehnologice moderne și își asumă responsabilitatea pentru dezvoltarea magazinului online. Spre deosebire de alţi vânzători de instrumente muzicale din vremea aceea, ambii parteneri văd un viitor deosebit în magazinele online. Pe lângă cooperarea dintre cei doi parteneri, se dezvoltă și o prietenie care va determina construirea unei echipe foarte puternice. În calitate de muzicieni activi, ei îşi doresc un magazin mare pentru clienţii lor. Această idee îi va însoți în călătoria lor și le va influența deciziile ulterioare.2000

Basistul Jan Pils pune piatra de temelie a societaţii. Programează prima versiune a magazinului online și încep să vină primele comenzi. Momentan trimite corzi şi acordoare din apartamentul său. Mai târziu, însă, va construi o companie care va pune direcția pe întreaga piață a instrumentelor muzicale.

Kytary.ro
Vă rugăm să aşteptaţi