Alegerea flautului dulce

Flautul dulce este un instrument ideal pentru toți copiii. De aceea, pentru copii este, în general, primul instrument cu care aceștia se întâlnesc în cariera lor muzicală. Vă putem sfătui cu plăcere în alegerea primului flaut pentru copiii dvs. În cazul în care, pentru alegerea flautului pentru copii, doriți să vă consultați cu experții noștri, vă rugăm să sunați la numărul nostru cu apel gratuit 0800 400 002 (Lu-Vi 10-18) sau să ne scrieți la adresa de e-mail .

O SUGESTIE PENTRU ÎNCEPĂTORI:

Modelele standard de flaut dulce pentru copii, cerute și de profesori, sunt flautele dulci sopran cu aranjament pentru degete englezesc (baroc). Toate celelalte tipuri de flaut sunt specifice și destinate interpreților mai experimentați sau celor care cer în mod special astfel de flaute.

Influența pozitivă a muzicii asupra sănătății copilului

Toate instrumentele muzicale și învățarea cântatului la acestea au o influență pozitivă uriașă asupra dezvoltării, inteligenței și sănătății mentale ale copiilor. Flautul dulce le întărește mușchii diafragmei și le crește capacitatea pulmonară. În plus, cântatul la flaut dulce este relativ ușor, copilul învață primele melodii cunoscute deja după câteva lecții, deci va fi și bine motivat. Alte avantaje sunt prețul mic de achiziție și soliditatea instrumentului. Pe scurt, flautul dulce este instrumentul ideal pentru copii.

Nu vă temeți de plastic

În zilele noastre, flautele din plastic sunt de foarte bună calitate, au cu siguranță un sunet complet, iar copiii vor învăța bine pe ele. Un mare avantaj al flautelor din plastic este că sunt ușor de ținut și se curăță simplu cu apă. După cum s-a menționat mai sus, cumpărați-i copilului un flaut sopran cu aranjament englezesc. Cu siguranță nu veți da greș cu flautele marca Smart sau Aulos, care se încadrează în gama de prețuri 25 - 229 de lei.

Număr de tuburi

Alegeți flaute care sunt compuse din trei tuburi (aceste informații le găsiți în descrierea fiecărui flaut - mai jos, în secțiunea „Parametri“). Flautele cu trei tuburi sunt avantajoase prin faptul că partea de jos se poate răsuci și se poate fixa astfel încât copilul poate ajunge cu degetul mic pe orificiul de jos.

Accesorii pentru flautele dulci

La primul flaut dulce al copilului dvs. aveți nevoie și de accesorii. Printre acestea se numără tija de curățare, husa (în cazul în care nu este inclusă - se menționează în descriere) și geanta pentru flaut. Toate aceste accesorii se găsesc aici. În cazul în care copilul trebuie să repete acasă, va avea nevoie de un stativ pentru partituri.

Literatură și partituri

Partituri tradiționale pentru flaut găsiți aici. Printre cele mai populare și răspândite partituri pentru flautul dulce sopran se numără publicația Flauto Dulce, pe care o puteți, de asemenea, găsi aici.
  • 1 - Decupaj de sunet
  • 2 - Teşitură
  • 3 - Canal
  • 4 - Ambuşură
  • 5 - Parte inferioară
  • 6 - Corp
  • 7 - Cap

© AUDIO PARTNER s.r.o.
Vă rugăm să aşteptaţi