Cum să alegi un sistem fără fir

Sistemele de transmitere audio fără fir prezintă o alegere bună pentru toți care doresc să amplifice electronic vocea lor (sau un instrument muzical) și totodată au nevoie să mențină posibilitatea mișcării libere. Tehnologiile audio fără fir sunt folosite și la monitoare fără fir „IN-EAR“, ceea ce sunt căștile conectate la receptorul pe care muzicianul îl are la el. Datorită acestui fapt nu este limitat de zgomotul de pe podium și nici nu trebuie să stea la difuzorul de audiție. Oriunde s-ar plimba pe podium, are întotdeauna siguranța unei audiții stabile pe sine însuși și a instrumentelor alese direct în urechi.


O SUGESTIE PENTRU ÎNCEPĂTORI

Dacă căutați o soluție fiabilă pentru transmiterea fără fir a vocii dvs., recomandăm să achiziționați un set fără fir cu microfon de mână standard. Un astfel de set va conține microfonul și receptorul, așa că de nimic altceva nu veți mai avea nevoie.

Specialiștii noștri sunt pregătiți să răspundă la toate întrebările dvs. și o să vă recomande o soluție ideală pentru un sistem fără fir. Puteți să ne contactați la numărul de telefon 0800 400 002 (Luni-Vineri între orele 10-18) sau la adresa de e-mail .

Criteriile principale

• Raza de acțiune a semnalului
• Frecvența de transmisie
• Numărul de canale
• Sensibilitatea microfonului
• Tipurile de intrări și ieșiri
• Posibilitatea sincronizării automate între receptor și emițător

Marea majoritate a sistemelor actuale fără fir funcționează în aceste benzi de frecvențe: UHF, VHF, UHF DAP, 2,4 GHz sau eventual pe 1,9 GHz.

Dacă vorbim despre audițiile „IN-EAR“ prin căști, la acestea este invers (adică muzicianul are la el receptorul și nu emițătorul).

Tipuri de sisteme audio fără fir


Sisteme fără fir cu microfon în mână

Microfonul de mână fără fir este poate cel mai cunoscut tip al tehnologiei audio fără fir. Prin natura sa acest tip de microfoane fără fir se potrivește în principal pentru cântăreții care nu au nevoie de mâini libere dar vor să aibă o libertate a mișcării.

Sisteme fără fir cu microfon pe căști

Microfonul de cap fără fir este un microfon care este prins direct în fața gurii cântărețului – astfel îi permite să aibă libere ambele mâini și să se miște liber, fără să aibă grijă de microfon. De aceea, această soluție este folosită atât de des de ex. în producțiile de musicaluri.

Sisteme fără fir cu microfon lavalieră

Microfonul lavalieră este conceput pentru prindere pe îmbrăcăminte (în regiunea pieptului). Acest tip de microfoane fără fir este potrivit mai degrabă pentru vorbire decât pentru cântare. Microfoanele lavalieră fără fir sunt folosite predominant de moderatori, conferențieri, actori, manageri la ședințele corporative ș.a.m.d.

Sisteme fără fir pentru chitare și chitare bas

Cum reiese din denumire, acest tip de sistem este destinat pentru toți muzicanții care doresc să aibă o mișcare complet liberă pe podium cu chitara sau chitara bas.

Seturi de reportaj și sisteme pentru ghizi fără fir

Seturile de reportaj fără fir reprezintă o categorie a sistemelor audio mobile fără fir. Aceste sisteme sunt potrivite mai ales în teren, unde nu este la dispoziție rețeaua electrică. Seturile de reportaj fără fir permit în plus o colaborare simplă cu camera.

IN-EAR monitoring

Monitorizarea fără fir direct în urechi - este o modalitate tot mai îndrăgită pentru soluționarea audiției de control. Audițiile IN-EAR fără fir în căști sunt folosite de tot mai mulți muzicieni profesioniști. Este de fapt o tehnologie extrem de practică, care permite muzicienilor o audiție de calitate a exact aceea ce interpretul dorește să audă, fără ca prin aceasta să deranjeze pe ceilalți membri ai formației.

Piese și accesorii vândute separat

În încheiere trebuie să vă aducem la cunoștință că piesele în parte la sistemele fără fir pot fi cumpărate adesea și separat.


© AUDIO PARTNER s.r.o.
Vă rugăm să aşteptaţi