Magazinul Kytary.cz din Brno

Am deschis punctul de vânzare al Kytary.cz din Brno, str.Lidicka, în anul 2011. De atunci, muzicienii din Brno pot încerca și achiziționa sute de instrumente muzicale din toate categoriile: chitare, chitare bas, instrumente cu clape, piane, instrumente de percuție, echipamente audio și pentru DJ, inclusiv accesorii.

Programul și datele de contact pot fi găsite aici / Adresa: Lidická 28, 602 00, Brno / Hartă
Magazinul are și o sală de repetiții izolată fonic, unde vă puteți „forja” instrumentele. Aici avem și o scenă mare pentru testarea aparaturilor audio și de lumină, pe care se desfășoară o mulțime de ateliere și întâlniri interesante cu muzicieni.

La alegerea și testarea instrumentelor muzicale vă ajută colegii noștri, toți muzicieni activi.


Honza - instrumente cu clape și multimedia

Honza este specialistul nostru pentru instrumentele cu clape, dar vă ajută cu plăcere și cu alte sortimente. Jenda este multi-instrumentalist. A trecut prin toate, de la pian, chitară, flaut până la cântări corale, așa că nimic nu îl surprinde. Nu ezitați să îi adresați orice întrebare și lăsați-l să vă cânte la pian. Acest virtuoz din Brno vă va face jocul!


Dominik - service pentru chitare

La 18 ani, Dominik și-a construit propria chitară electrică și de atunci se dedică reparării și acordării chitarelor, chitarelor bas și a tuturor instrumentelor cu corzi. Câteodată, chiar și a celor fără corzi! Vă oferă cu plăcere sfaturi și un service de calitate pentru instrumentele dvs. Dar ce ar fi chitara electrică fără aparatură, nu? Și în acest domeniu îl puteți întreba pe Dominik și vă puteți consulta cu el.


Pepík – tobe, percuție și echipamente pentru DJ

Pepa cunoaște totul în legătură cu ceea ce dictează ritmul, astfel încât domeniul lui îl reprezintă tobele și instrumentele de percuție. Dar ca să nu fie prea puțin, se pricepe și la instrumente electronice moderne, astfel că lui i se pot adresa și DJ-ii începători și toți cei care cochetează cu muzica electronică.


Verča - casierie

Verča este forța feminină a echipei noastre. A absolvit interpretarea la harpă, iar în timpul liber se dedică flautului. La casă, vă întâmpină cu un zâmbet amabil și vă sfătuiește cu privire la alegerea corzilor, a curelelor, a produselor de întreținere pentru chitare și a altor accesorii.


Kuba - chitare electrice

Kuba cântă la chitară electrică de aproape 6 ani. Momentan a luat o pauză de creație și se dedică în principal interpretării de cover-uri și piese proprii pe canalul său Youtube. Face parte și dintr-o formație, unde cântă la chitară și voce. Vă oferă cu plăcere sfaturi cu privire la alegerea chitarelor electrice, dar și a aparatelor și efectelor pentru chitare.


Honza – chitare bas, aparatură bas și efecte de chitară și bas

Honza este specialistul și entuziastul nostru în ceea ce privește chitarele bas și efectele de chitară și bas. Activează în calitate de bas-chitarist în formația Metronome Blues și este oricând pregătit să vă recomande chitare bas, echipamente bas și corzi. Punctul lui forte îl reprezintă secțiunea de efecte de chitară și bas.

Principalele avantaje la achiziția din magazinul din Brno sunt:


• Puteți ridica comenzile comod și fără perioade lungi de așteptare
• Puteți testa sute de instrumente muzicale din toate categoriile
• Pentru o testare comodă dispunem de o cameră izolată fonic, unde puteți „forja” instrumentele :-)
• Se ocupă de dvs. o echipă minunată de specialiști și muzicieni entuziaști
Puteți parca în spatele magazinului, pe locurile de parcare destinate clienților
• De câteva ori pe an organizăm aici ateliere și întâlniri cu muzicieni de succes
• Oferim service pentru chitare chiar în cadrul magazinului
• Se poate plăti în numerar, cu cardul sau în rate

Rețineți că aici vă veți „acorda“ de minune :-)

Magazinul nostru din Brno se bucură de vizita dvs.


Urmăriți un clip din magazinul nostru din Brno

Vă rugăm să aşteptaţi