Instrumente muzicale la cele mai bune preţuri

Ne străduim să oferim produse la cele mai bune preţuri de pe piaţă. Aţi găsit produsul la un preţ mai redus? Contactaţi-ne! Vom face tot posibilul pentru a reduce preţul .

Puteţi compara numai produsele oferite de un comerciant certificat şi care se află în stoc la efectuarea comenzii.

Aţi găsit un preţ mai avantajos?

Dacă veţi găsi un preţ mai avantajos, contactaţi-ne, vom face tot posibilul pentru a reduce şi mai mult preţul. Formularul cu solicitarea unui preţ mai bun îl găsiţi la fiecare produs sub eticheta de preţ.

Reducem preţul şi după achiziţionare

Compensarea preţului după achiziţionare este un serviciu pentru toţi clienţii Kytary.ro care vor găsi un preţ mai bun după cumpărarea produsului la noi. În acest caz ne puteţi contacta în 30 de zile de la achiziţionare la sau la linia telefonică cu apel gratuit 0800 400 002.

Vom face maximum pentru amodifica ulterior preţul şi returna diferenţa de preţ sub formă de bonus de client pentru o următoare achiziţie. Bonusul va fi adăugat în contul dvs. de client după 30 de zile de la emiterea documentului original pentru bunurile achiziţionate.

Dacă nu vom putea reduce ulterior preţul, aveţi în continuare posibilitatea de a returna produsul în termen de 30 de zile de la achiziţionare accesând retragere din contractul de vânzare - cumpărare .

© AUDIO PARTNER s.r.o.

Cuvinte cheie căutate

Categorii

Mărci

Vă rugăm să aşteptaţi