PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 1. Prin prezenta exprimaţi acordul ca societatea AUDIO PARTNER s.r.o., cu sediul în Mezi Vodami 23, CIF: 27114147, înregistrată la Tribunalul Municipal din Praga, secţiunea C, număr de intrare dosar 109711 (denumit în continuare „Administrator“), conform legii nr. 101/2000 M. O., referitoare la protecţia datelor cu caracter personal, (în continuare „legea privind protecţia datelor cu caracter personal“) să prelucreze următoarele date personale: nume, prenume, e-mail, număr de telefon, comportamentul de cumpărare.
 2. Numele, prenumele, numărul de telefon, e-mailul şi comportamentul de cumpărare vor fi prelucrate pe o perioada necesară în scopuri de marketing. Aceste date vor fi prelucrate de Administrator până la retragerea consimțământului.
 3. Vă exprimaţi acordul cu prelucrarea datelor conform celor menţionate mai sus. Aveţi dreptul să retrageţi acordul în orice moment prin intermediul unui e-mail sau a unei scrisori la adresa de contact a societăţii AUDIO PARTNER s.r.o.
 4. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face de către Administrator, dar datele personale pot fi de asemenea prelucrate pentru Administrator de următorul subiect: Yottly DiffSolutions Software Provider s.r.o.
 5. Vă rugăm să rețineți că, în conformitate cu Legea privind protecția datelor cu caracter personal, aveți dreptul:
  • să retrageţi acordul în orice moment,
  • să ne cereţi informații cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale,
  • să ne solicitaţi explicații cu privire la procesarea datelor cu caracter personal,
  • să solicitați acces la datele prelucrate, să le actualizaţi sau să le modificaţi,
  • să solicitaţi înlăturarea acestor date personale, în caz de îndoială cu privire la respectarea obligaţiilor referitoare la prelucrarea datelor personale ne puteţi contacta sau puteţi contacta Oficiul Responsabil cu Protecţia Datelor.

© AUDIO PARTNER s.r.o.

Cuvinte cheie căutate

Categorii

Mărci

Vă rugăm să aşteptaţi