Cum să alegeți un instrument muzical

Există o gamă largă de instrumente muzicale, de aceea lucrăm în permanență astfel încât la noi fiecare să își găsească instrumentul visat. În magazinul nostru online precum și în magazinele noastreveți găsi mii de instrumente muzicale. Pentru a vă putea orienta cât mai bine, am pregătit un ghid care să vă ajute pas cu pas să ajungeți să găsiți ceea ce vă doriți. Vă sfătuim cum să alegeți un instrument muzical pentru copii, un instrument muzical pentru începători sau chiar pentru cei care au deja o idee însă încă stau pe gânduri.


O SUGESTIE PENTRU ÎNCEPĂTORI:

Cu alegerea instrumentului muzical, a accesoriilor acestuia și cu sunetul tehnic vă vor ajuta cu drag experții noștri. Ne puteți contacta la numărul de telefon 0800 400 002 (lu-vi 11-18h) sau pe adresa de e-mail .

Cum să alegeţi o chitară

Iei chitara, o prinzi cum trebuie și începi să cânți. Acest vis adună milioane de oameni de pe întreaga planetă și indiferent de vârstă. În acest ghid de cumpărare vă sfătuim cum să alegeți o chitară pentru începători, pentru copii și cum să vă orientați multitudinea de aparaturil și accesorii pentru chitară.
Cum să alegeți o chitară bas

Linia de bas este o parte esențială a fiecărui gen muzical. Dacă sunteți în căutarea primei dumneavoastră chitare bas sau sunteți începător și vreți să aflați câte ceva despre acest instrument, am pregătit pentru dumneavoastră un ghid de cumpărături care vă va ajuta, în secțiunea dedicată chitarei bas.
Cum să alegeți tobele

Secțiunea de ritm este fundamentul oricărei trupe muzicale. Ritmul este piatra de temelie a construcției muzicale. Pentru funcționarea conformă a componentei ritmice, aveți nevoie de un echipament bun, care poate fi găsit în secțiunea tobe. Pentru toți începătorii la tobe și la percuție vă ajutăm cu următoarele alegeri de instrumente muzicale.
Cum să alegeți intrumentele cu clapă

Clape, piane de scenă, piane digitale, sintetizatare controlere MIDI, stații de lucru..... Secția clape oferă o gamă largă de instrumente muzicale de acest gen. Pentru o mai bună orientare și pentru o selecție mai ușoară am pregătit pentru dumneavoastră un ghid specializat pe următoarele teme.
Cum să alegeți un instrument de suflat

Cel mai popular instrument din secțiunea de suflat este flautul, care este pentru mulți copii primul instrument muzical cu care iau contact. Cum să vă orientați în alegerea unui astfel de instrument aflați aici.
Cum să alegeți tehnica pentru DJ

Să intri în lumea DJ-ilor în ziua de astăzi este mai ușor decât oricând. Controlerele DJ pot lucra intuitiv și vă ajută să creați un show atractiv. Dacă vă puneți întrebarea cum puteți deveni DJ și cum să vă alegeți echipamentul potrivit pentru DJ, citiți următoarele afsturi.
Cum să alegeți tehnica audio

Secțiunea tehnică audio pentru înregistrare, redare și sonorizare. Aici aflați, cum să va faceți un studio acasă, pentru a putea înregistra piesele muzicale, cum să alegeți un microfon potrivit, placa de sunet și altele. Toate articolele referitoare la echipamentele audio sunt clar enumerate mai jos.

© AUDIO PARTNER s.r.o.

Cuvinte cheie căutate

Categorii

Mărci

Vă rugăm să aşteptaţi