Ce este CHITARA BOUTIQUE

CHITARA BOUTIQUE este o secțiune specială de instrumente premium, care sunt foarte prețioase, antice, de ediție limitată sau chiar unice, greu de găsit sau produse pe comandă. Majoritatea sunt produse ce presupun muncă manuală. Toate aceste produse sunt sunt selectate de către experți, personal alese, testate și reglate să funcționeze. Vorbim despre instrumente muzicale care nu sunt standard, aparaturi și efecte care au o istorie muzicală și valoare imensă. În această categorie putem găsi și instrumente mai puțin cunoscute și subevaluate dar care sunt de calitate foarte bună, uneori chiar depășesc cele mai renumite modele.

Instrumentele din categoria chitară le împărțim în Vintage și Fine


CHITARELE VINTAGE

Categoria chitarelor vintage și a aparatelor și a efectelor vintage sunt cele produse până în anul 1987. Excepțional, în această categorie pot intra și produse mai noi. Astăzi, numărul chitarelor și a echipamentelor vintage ține cont și de raritatea materialului și a liniei de producție cu multă muncă manuală, cu care au fost produse aceste instrumente. Un rol mare îl joacă în această categorie „ageing-ul” adică îmbătrânirea materialului și a instrumentului fapt ce generează un ton mai bun. De asemenea, important este și faptul că multe dintre ele nu mai pot fi făcute astăzi la fel cum au fost făcute la momentul conceperii lor. Nu trebuie să uităm nici de valoarea istorică, de colecție și de investiție a instrumentului, când de multe ori cererea depășește cu mult oferta.

CHITĂRILE FINE

În categoria fine discutăm despre producția contemporană instrumentele (anilor 90) care sunt luxoase, prețioase, de serie mică și făcute manual. În ofertă putem găsi tipuri noi dar majoritatea sunt create la comanda personalizată a clientului însă acestea sunt inaccesibile clienților obișnuiți, costând mii de dolari bucata. Chitarele fine sunt fabricate din cele mai bune materiale existente cu tehnologii profesionale vintage și cu multă muncă manuală, se produc în serii mici de genul câteva zeci de bucăți. Aceste chitare Fine sunt manual alese din SUA, Japonia sau Europa și sunt alese doar exemplarele funcționale. Chitarele pot fi 100% noi sau second hand dar 100% nefolosite, deci luate de la colecționari.

ECHIPAMENTELE VINTAGE ȘI FINE

Împărțirea aceasta vizează și aparaturile și efectele de chitară. Majoritatea aparaturilor vintage și fine pe care le avem sunt foarte bine curățate, măsurate, servisate și din punct de vedere al sunetului dotate cu cele mai noi tehnologii. Majoritatea sunt făcute manual cu amplificatoare incluse și multe efecte. La cererea clientului putem adăugă sau modifica produsul conform stilului său de cântat și a sunetului. La reviziile pe care le facem echipamentelor boutique utilizăm exclusiv piese de schimb premium Lămpi combinate de la diverși producători, condensatoare de cea mai bună calitate, un know-how perfecționat astfel încât cunoaștem cum trebuie să arate și să sune un aparat de epocă.

De ce să achiziționați instrumente boutique prin intermediul Kytary.cz

  • La cumpărarea unui vintage original (și nu achiziționarea unei copii fidele) trebuie avută experiență. Specialiștii noștri sunt pregătiți, școlarizați în domeniu și se dezvoltă din anul 2001.
  • Clientul primește de la noi garantat un instrument original cu o specificație clară a ceea ce este original și a ceea ce a fost înlocuit cu un element nou sau reprodus. Parte din instrument este și certificatul și documentația foto, unde se află toate aceste detalii explicate și fotografiate. Certificatul garantează și titlul de proprietate al clientului asupra instrumentului.
  • Instrumentul și aparatura sunt foarte bine curățate, șlefuite, și aranjate conform cerințelor și necesităților clientului. Folosim numai originale atent alese piese de schimb, care se apropie cât mai mult de cele originale, și păstrează caracterul de epocă al instrumentului și amplificatorului (de exemplu condensatorii și tuburile electronice).
  • Pentru toate instrumentele din gama boutique (nemuritoare) și cele vintage oferim garanție.
  • Unul dintre cele mai mari avantaje la noi este că în același loc puteți alege din foarte multe modele din gama Boutique. Niciunde în altă parte în Cehia sau Slovacia clientul nu găsește atâtea variante de produse boutique și vintage la un loc. Mulțumită gamei largi de produse de acest gen clientul le poate compara și alege instrumentul care i se potrivește cu adevărat.
  • Instrumentele din secțiunea boutique au valoare de colecție și la fel ca operele de artă reprezintă o investiție.

© AUDIO PARTNER s.r.o.

Cuvinte cheie căutate

Categorii

Mărci

Vă rugăm să aşteptaţi