Chitara cu săruturi

Atâtea săruturi pe o singură chitară? Probabil nici Slash nu a avut așa ceva! Noi nu ne-am temut și am adunat zeci de săruturi.

Toate femeile care au sărutat chitara noastră au făcut-o pentru a sprijini organizația neguvernamentală Green Doors. Un sărut, o faptă bună. Și nu au fost săruturi numai de la femei întâlnite pe stradă. Acestei acțiuni li s-au alăturat multe cântărețe celebre.Mai mult decât atât, acea chitară poate să fie a voastră!Acțiunea include și o licitație pentru chitară.

Licitația pentru Chitara cu săruturi are loc în 30 aprilie, la orele 20:30, la cafeneaua Na pul cesty din Praga, în Central Park Pankrác.

Urmăriți documentarul despre apariția unicei Chitare cu săruturi


Green Doors este un ONG care ajută oamenii care se recuperează după o boală psihică să se reintegreze în societate. Greendors a demarat proiectul Chitara cu săruturi în colaborare cu Kytary.cz, proiect ce are drept scop mediatizarea mesajului organizației neguvernamentale și obținerea de fonduri din vânzarea prin licitație a chitarei cu săruturi. Licitația acestui artefact unic și original se va desfășura în Noaptea Valpurgiei în sprijinul activităților ONG-ului.

© AUDIO PARTNER s.r.o.
Vă rugăm să aşteptaţi