Provocarea Zildjian pentru toboșari

Câștigați o baterie de lux Zildjian 20" K Ride și alte premii

Lansăm o provocare pentru toți bateriștii. Câștigătorul va primi o baterie de lux Zildjian 20" K Ride în valoare de 11.000 Kč. Premiul al doilea constă într-o baterie Zildjian 16" S Thin Crash, iar pentru câștigătorul premiului al treilea avem un set de 4 perechi de bețe Zildjian.

Concursul se va desfășura între 11. 05. și 11. 06. 2016

Urmăriți videoclipul și citiți mai jos în ce constă provocarea :-)Poate că l-ați recunoscut în videoclip pe interpretul firmei Zildjian, Dalibor Mráz. Vreți să concurați cu alți bateriști pentru premiile menționate? Descărcați melodia lui Dalibor How To Say doar cu un click aici. Creați propriul vostru ritm, exersați-l, înregistrați-vă cum îl cântați și încărcați clipul pe Youtube. Nu uitați ca în descrierea clipului să vă treceți numele și denumirea melodiei "How To Say - Dalibor Mráz". Piesa curată, fără prelucrare, poate fi găsit aici. Aici vă puteți înregistra cu clipul vostru. Trimiteți linkul către videoclipul vostru la și în subiect scrieți Provocarea Zildjian pentru toboșari

Câștigătorii locurilor 1, 2, și 3 vor fi aleși de un juriu format din Dalibor Mraz și toboșarul Vašek Zima (Blue Effect). La evaluare va participa și managerul de produs al secției de tobe de la Kytary.cz și directorul de distribuție pentru Europa al Zildjian. Provocarea nu înseamnă să interpretați piesa la fel ca Dalibor. Din contră, vor fi apreciate interpretarea originală, tehnica și caracterul personal al acesteia.


Deci, ce spuneți, acceptați provocarea lui Dalibor? Intrați în concurs! Cu siguranță premiile sunt pe măsură! Așteptăm cu nerăbdare videoclipurile voastre :-).


Prin trimiterea videoclipului, confirmați că sunteți de acord cu regulile concursului și cu publicarea clipului vostru pe pagina de concurs și de Facebook ale Kytary.cz.


Toate clipurile din concurs le găsiți aici

© AUDIO PARTNER s.r.o.
Vă rugăm să aşteptaţi