Todeauna la cel mai bun preţ. Chiar şi după achiziţionare.

Ne străduim să oferim produse la cele mai bune preţuri de pe piaţă. Aţi găsit produsul la un preţ mai redus? Contactaţi-ne prin formular (îl găsiţi la fiecare produs sub eticheta de preţ) iar noi vom încerca să reducem şi mai mult preţul oferit de noi. Dacă veţi găsi un preţ mai redus după ce aţi făcut achiziţia la noi, contactaţi-ne în 30 de zile la . În cazul în care este posibil, vă vom compensa ulterior diferenţa de preţ sub forma unui bonus de client.
La Kytary.ro veţi avea totdeauna siguranţa unei achiziţii avantajoase. Mai multe informaţii aici.

30 de zile de testare.

Este posibil ca, deși ales cu multă grijă, instrumentul să nu îndeplinească așteptările dvs. Dorim să fiți 100% mulțumiți cu instrumentele noastre, de aceea puteți returna produsul în termen de 30 de zile de la cumpărare. Nu contează dacă ați cumpărat prin e-shop sau la magazin. Vă vom rambursa suma plătită în 14 zile de la returnarea produsului, intact și nedeteriorat.
Astfel, veți fi siguri că la Kytary.ro veți alege totdeauna intrumentul visurilor dvs.. Mai multe informaţii aici.

La returnarea produsului, suportăm cheltuielile.

Dorim să aveți cât mai mult timp pentru sine însuși și pentru muzică. Dacă doriți să schimbați sau să returnați un produs achiziționat, asigurăm serviciul de ridicare și suportăm chletuielile. Tot ce trebuie să faceți este să contactați departamentul nostru de reclamații prin e-mail . De acest serviciu puteţi beneficia de la 1 la 90 de zie.
Concentraţi-vă asupra lucrurilor esenţiale, iar restul lăsaţi-l în seama noastră. Mai multe informaţii aici.

Cu fiecare achiziţie beneficiaţi de o reducere viitoare.

Fiecare achiziţie, indiferent dacă o faceţi prin e-shop sau la magazinul Kytary.cz, va însemna nu numai o mare bucurie, dar şi un bonus de client, pe care îl puteţi economisi pe contul dvs. de client. La orice altă comandă viitoare puteţi beneficia de acest bonus, deci obţine o reducere.
Cumpărând la Kytary.ro veţi obţine totdeauna ceva în plus. Mai multe informaţii despre bonusul de client.

Distribuitor certificat EU.

Kytary.ro este un distribuitr de instrumente muzicale care dispune de un stoc imens de produse şi care împarte bucuria muzicii şi a instrumentelor muzicale deja din anul 2000. În această perioadă a obţinut o serie de premii şi certificate de prestigiu în Republica Cehă (în mod repetat premiul pentru cel mai bun magazin online ”Magazinul anului”, APEK) și alte certificate în diverse state europene (Slovacia, Polonia).
Cu noi aveți garanția unei achiziții în condiții de siguranță și deplină mulțumire.

Transport gratuit şi garanţie prelungită.

Muzica cultivă lumea, iar noi, prin serviciile de înaltă calitate oferite, încercăm să-i susținem pe muzicieni în munca lor. Pe lângă alte beneficii puteţi profita de o garanţie prelungită de 3 ani şi transport gratuit la comenzile de peste 590 Lei.
Mulţumirea clientului este prioritatea noastră.

Alte beneficii pentru clienţii noştri gădiţi aici.

© AUDIO PARTNER s.r.o.
Vă rugăm să aşteptaţi