Kytary.ro – partener al tuturor muzicienilor

De sunteți muzician începător sau de cântați într-o formație renumită – nu are nici un fel de importanță. Noi primim cu brațele deschise pe toți cei care iubesc muzica și care doresc ca, prin intermediul ei, să aducă bucurie lor înșiși, prietenilor lor și unui public numeros.

În noi au încredere o mulțime de formații cunoscute, soliști, dar și instituții culturale. Cu siguranță veți cunoaște numele menționate în continuare.

În instrumentele noastre au încredere formații cum sunt Tata Bojs, Chinaski, Kryštof, Monkey Business, Kabát, Čechomor, Wohnout, ETC, Bratři Ebenové, Tři sestry, Visací zámek, The Tap Tap și mulți alții.

Printre clienții noștri se numără muzicieni cunoscuți cum ar fi Michal Pavlíček, Michal Dvořák, Petr Čtvrtníček, Ben Christovao, Richard Krajčo, Jiří Korn, Pepa Vojtek, Anna K., Michal David, Tomáš Klus, Pavol Habera, Janek Ledecký, Dalibor Janda și alții.

Cu tehnica noastră de sunet sunt echipate o serie de instituții culturale cum ar fi, de pildă, Televiziunea Cehă, Teatrul Național (din Praga), teatrul ”Divadlo na Vinohradech”, teatrul ”Švandovo divadlo”, stațiile de radio ”rádio Beat”, ”Rádio 1” sau ”rádio Spin”, Universitatea Carolină, Conservatorul ”Jaroslava Ježka” și Universitatea Palackého. , , , , Tehnica noastră se utilizează și în cadrul unor festivaluri cunoscute, cum ar fi United Islands, Mighty Sounds, Basin Fire Fest și o mulțime de alte festivaluri.

Proiecte sprijinite de către Kytary.cz

Kytary.cz sprijină o serie de proiecte caritabile care, fără ajutorul lor, ar vedea lumina zilei mult mai greu. Știm că lumea nu se poate salva doar cu ajutorul nostru, dar facem ce ne stă în putință. Din păcate, nu toți am fost atât de norocoși la linia de start. De aceea nu vrem să stăm cu mâinile încrucișate.

The Tap Tap

Sprijinim formația The Tap Tap. Apreciem ceea ce fac și cum anume fac ceea ce fac. Ne-au cântat, printre altele, și la sărbătorirea a 10 ani de la fondarea firmei, unde (în afară de onorarii) am reușit să strângem încă 57 569 de coroane cehești pentru formație. La începutul anului 2011 am căzut de acord să cooperăm pe o durată mai lungă de timp și, la ora actuală, Kytary.cz sunt singurul sponsor permanent al formației. Dorim să facem viața mai ușoară acestei formații, prețuind talentul și efortul pe care îl depune în crearea muzicii sale. Ne dăm seama că o firmă de dimensiunile noastre ar trebui să sprijine pe cei care au nevoie de aceasta.

Chance 4 Children

Sprijinim proiectul internațional Chance 4 Children, care ajută pe copiii din casele de copii. O serie dintre aceștia au primit de la noi instrumente gratis și astfel copiii își pot petrece timpul liber într-un mod util și cu rost.

Chinaski

"Cu Kytary.cz am început să cooperăm cam acum un an. Doream o chitară pe care să mă pot bizui, care să fie mereu acordată și care să fie, pur și simplu, în regulă. Am ales un David Gilmour black stratocaster. Sunt mulțumit peste măsură cu această chitară. Apoi au urmat instrumente pentru studio. Pentru controlul sampler-ului BFD2 și a tuturor celorlalte tobe prin simulare am ales tobele electronice YAMAHA DTXPRESS IV. Împreună cu bateristul Ota Petřina putem exersa și după ora zece seara și nu deranjăm vecinii. Unul dintre marii chitariști de chitară bas, care este un model pentru mine, este Marcus Miller, și așa m-am hotărât să îmbogățesc sunetul formației cu un FenderJazz Bass Marcus Miller signature. Unele dintre cântecele noastre mai dure necesită un sunet de bas special, așa că am cumpărat un Electro-harmonix Bass Microsynth. De exemplu, în noul nostru videoclip cu piesa „Slovní pyrotechnika" (”Pirotehnia cuvintelor”), pe care l-am filmat în direct la Rock For People, se potrivește bine în interludiu. În aceeași piesă se aude și pedala Digitech Whammy, pe care și-a cumpărat-o chitaristul František Táborský la Kytary.cz. Saxofonistul Štěpán Škoch și-a cumpărat la Kytary.cz un saxofon electronic Akai EWI și, de asemenea, unsampler Akai MPC, care a călătorit cu noi pe tot parcursul turneului Autopohádky tour 2009. În numele formației CHINASKI vă salut pe toți și vă doresc să aveți o experiență plăcută atunci când veți cumpăra la Kytary.cz."

Ondřej Škoch – basist și chitarist

Honza Homola

"Sunt chitaristul care consumă cele mai multe corzi. În fiecare an folosesc 53 de seturi, asta însemnând 318 de corzi, pe care, apoi, le tai cu cleștele și le las înfipte în canapelele din garderobele cluburilor. Chiar dacă nu se cunoaște de la prima vedere, aceste șase sârme stupide îmi afectează toată viața, așa că țin ca acestea să fie de calitate (a ține...cine a inventat cuvântul acesta?:-) Schimb corzile în fiecare săptămână, așa că Telecaster-ului meu i se oferă, în fiecare vineri și sâmbătă, cel mai mare confort. Folosesc din principiu corzi D'Addária 11, fără scuze și fără tocmeală. Le cumpăr cu kilogramele la Kytary.cz, și asta e salvarea mea."

Honza Homola – chitarist Wohnout

Kryštof

"De ce cooperăm de o vreme atât de îndelungată cu unul din cei mai mari furnizori de instrumente muzicale din Republica Cehă kytary.cz? Sunt mai multe motive. Acest magazin ne oferă o gamă largă de chitare, aparatură, instrumente cu claviatură, de suflat și de percuție și, de asemenea, software muzical. În ceea ce privește chitările, am cooperat cu această firmă când am cumpărat instrumentele marca Fender Stratocaster și Telecaster din atelierele Custom Shop, chitările electroacustice Taylor, împreună cu aparatura pentru chitări Fender și Blackheart; nu mai rămâne decât să adaug că nu am schimba magazinul.a În ceea ce privește aparatura de bas, trebuie să menționez Aquilar și Gallien Krueger. În continuare, formația a mai cumpărat, de exemplu, și un set de cinele Zildjian K, snare drum Mapex Black Panther, sisteme de monitorizare in-ear wireless Senheiser, stage piano Yamaha și un întreg sortiment larg de produse, începând cu corzi de chitară DR, Martin și până la software-ul muzical Cubase 5. Ca dovadă a satisfacției noastre, printre altele, este și faptul că kytary.cz au obținut premiul ”Retailerul preferat de instrumente muzicale” al anului 2009. Salut berbanților!"

Richard Krajčo – cântăreț, chitarist și actor

Martin Vajgl

"Kytary.cz este primul magazin online la care am comandat pentru prima oară ceva. De atunci și până astăzi am făcut cu adevărat o mulțime de comenzi la Kytary.cz și sunt pe deplin mulțumit – începând cu cabluri pentru instrumente, până la, să zicem, monitoare de studio. În magazinul Kytary.cz /ca să mă țin de denumirea acestuia:-)/ mi-am făcut rost și de chitare – pentru înregistrări la domiciliu. Deși, dat fiind parametrii demo, am căutat numai produse din categorii ieftine, am obținut, la un preț foarte bun, instrumente care în clipuri în versiune demo au dat rezultatele dorite fără compromisuri. La Kytary.cz se pot găsi nu numai chitare, ci și diverse tobițe. Printre altele, în magazinul tradițional Kytary.cz este un showroom al instrumentelor de percuție Mapex. De aceea, chiar dacă nu ne-ar fi adus mulțumire nimic din cele menționate mai înainte, acesta într-adevăr a pus pecetea pe parteneriatul nostru!:-)"

Martin Vajgl – baterist și profesor de muzică

Martin Vajgl este baterist al formațiilor Čechomor, Vltava, Drumwave... Este, de asemenea, autorul manualului "Etudy pro malý buben" (”Studii pentru tobă mică”) și al DVD-urilor pedagogice pentru toboșari "Bicí souprava - proč, jak a co cvičit" (Setul de tobe – de ce, cum și ce să exersăm”). Toate cele patru volume ale acestui curs video se pot cumpăra, de asemenea, la noi la Kytary.cz.

Michal Pavlíček

"Chitara este un instrument fascinant și, când o cuprinzi cu mâna, fiecare ton al ei provoacă în tine emoții tânguitoare. Fiecare chitară are un suflet, un fluid, o limbă a sa. Simbioza dintre instrumentist și chitară trebuie să fie ca într-o ”căsnicie armonioasă”. De aceea îți ia ceva timp până să îți găsești chitara potrivită. Iar pe calea acestei căutări poți trăi multe despărțiri, dar și multe atingeri frumoase. În ceea ce mă privește, în ultima vreme m-am ancorat în haremul modelelor Fender relic. Din această serie mă atrag ”știrbitele” Stratocaster și Telecaster pe care mi le-am ales la kytary.cz."

Michal Pavlíček – chitarist și compozitor

Michal este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai renumiți chitariști cehi, nu mai este nevoie de nicio altă prezentare.

Tata Bojs

"Îmi imaginez că, într-o lume perfectă, intru în camera de testare, pocnesc din degete și, dintr-odată, am în spate super aparatură, țin în mână cea mai bună chitară bas, iar înaintea mea se derulează cele mai interesante efecte. Totul gratis, desigur. Până când mi se va întâmpla să trăiesc într-o astfel de lume, pot măcar să mă bazez pe kytary.cz, care se străduiește să inducă iluzia unei astfel de lumi perfecte.. În vederea celui mai mare turneu al nostru, m-am apucat să înnoiesc cea mai mare parte din echipament. Am tot ales difuzoare, până când am amețit. Din fericire, în jurul meu alergau destui angajați care se pricepeau la lucrurile astea mult mai mult decât mine, astfel încât, până la urmă, am reușit, cred, să le aleg pe cele mai bune dintre cele care se puteau cumpăra din bugetul pe care îl aveam la dispoziție! S-au purtat la fel și cu colegii mei de formație și ne-au dat sfaturi privitoare la toate cele de care aveam nevoie, de la cabluri până la TVA. Lumea perfectă de care vorbeam nu mai este chiar atât de departe.!"

Marek Huňát (sau altfel spus Mardoša) – basistul formației Tata Bojs

Olda Krejčoves

"Apreciez modul în care se comportă cu clienții, termenul de 30 de zile pentru returnare (anume returnarea produselor fără să explici de ce, în răstimp de 30 de zile), garanțiile, precum și politica bună, rapace pe care o au la kytary.cz. "Nu te mai juca, ci cântă!""

Olda Krejčoves – chitarista de la Monkey Business

Olda preferă chitările Framus și aparatura Randall. Tocmai (de fapt, de mai multă vreme) își alcătuiește o aparatură monstru cu efecte - bineînțeles stereo!

Tři sestry (Trei surori)

"Ne place modul în care lucrează kytary.cz, anume că, în primul rând, au reușit să depășească modelul magazinelor muzicale cu supraprețuri din Republica Cehă, în al doilea rând că nu se uită la formația Tři sestry ca cei din celelalte magazine până acum, pe care nu îi interesam deoarece nu știam să cântăm jazzrock. În ultima vreme ne-am cumpărat aici un mic set complet de sonorizare, inclusiv o masă de mixaj și un sistem cu boxe active, pe care îl folosim în timpul repetițiilor, dar și la apariții ocazionale mai mici (de exemplu la concertele de vară din grădina hanului Na staré Sokolovně); mai mult, putem folosi acest set și în combinație cu echipamentul nostru de înregistrare demo. În afară de asta, am mai cumpărat aici și aparatură nouă pentru chitară și pentru chitară bas, așa că acum avem un echipament datorită căruia putem cânta independent atât la concerte, cât și în timpul repetițiilor ... Chitara bas Fender Jazz Bass American de Luxe pe care am cumpărat-o aici sună chiar frumos cu noua aparatură și a ajuns repede pe locul al treilea în seria de instrumente preferate la care cânt la concerte(după GL2000 și Musicman Stingray). "

Tomáš Doležal – basist

Nu este nevoie să vă prezentăm legenda punk, formația Tři Sestry (Trei surori) cu frontmanul"Lou Fanánek".

Visací zámek (Lacăt)

"Când chitara nu se mai tânguie sau s-au f… coardele
când nu se mai poate nimic da mai tare, iar oamenii se holbează prostește
este nevoie să mergi la magazin și să dai câțiva lei
și atent mereu să fii să nu cumperi aparatură de rahat

Din propria experiență știu unde să merg pentru o calitate bună
numele firmei sună mândru - c… – kytary.cz
când pedala sparge toba și se strică cilindrul
nu ți se strică însă starea de spirit, căci știi deja

din experiență încotro să te îndrepți la Pankrác
și fără întârziere să mergi la – c… kytary.cz
când microfonul joacă doar rolul de ciucure, iar basul nu are bași
când pianul nu mai e bun decât de așchii – c… kytary.cz!!"

Cântecul de laudă a fost compus de către Vláďa Šťástka – basist

© AUDIO PARTNER s.r.o.

Cuvinte cheie căutate

Categorii

Mărci

Vă rugăm să aşteptaţi