Magazinul Kytary.cz Praha-Modřany

În cartierul Modřany din Praga avem centrala noastră. Cred că est locul cu cea mai mare concentrație de instrumente muzicale pe metru pătrat, deoarece aici se găsește depozitul nostru central și magazinul. De asemenea, de aici pleacă toate comenzile dvs. efectuate în e-shop.

Avantajul principal al magazinului din Modřany este faptul că aici puteți încerca orice, direct din depozit. Astfel, chiar dacă nu vedeți instrumentul dorit în magazin, ajunge să cereți unui vânzător de-al nostru și el vă pregătește orice din miile de instrumente. Și bateriștii găsesc în Modřany ce au nevoie. În magazin pot să încerce zeci de cinele legendare Zildjian. De asemenea, găsesc aici și seturi de baterii, tobe snare, baterii electronice și o serie de instrumente de percuție.

Programul de lucru și contactele le găsiți aici / Adresa: Mezi vodami 23, 143 00 Praga 4 / Harta

Cu alegerea și încercarea instrumentelor muzicale o să vă ajute colegii noștri care sunt totodată muzicanți activi.


Mirri – Baterii și instrumente de percuție

Mirri este specialista noastră la instrumente de percuție. A studiat bateria la Conservatorul din Praga și a activat în formațiile Johnny Survived sau în proiectul Vivaldianno cu Michal Dvořák. O să vă îndrume în totul legat de baterii, tobe snar, cinele, bețe de baterie, baterii electronice, instrumente de percuție. Nici nu o să enumerăm totul, veniți să vă convingeți.


Olda – Chitare, tehnică de sunet și de studio

Olda este cu adevărat un specialist cu privire la totul legat de tehnica de sunet. Are propriul studio de înregistrări Smaragd Records și în magazinul nostru din Modřany o să vă ajute la alegerea a orice de la plăci de sunet, continuând cu microfoane și terminând cu aparatură de sunet și iluminare. Ori de câte ori o să doriți să cânte bine, Olda o să vă dea un sfat. Cu cea mai mare probabilitate o să fie cu voce tare!


Láďa – Accesorii pentru chitară

Láďa este chitaristul formației The Oysters și la sosirea dvs. în magazin o să zâmbească de la casă, pe care o domnește în magazinul nostru. În afară de aceasta o să vă ajute la alegerea corzilor, curelelor, ambalajelor și altor accesorii fără de care nu poate fi nici cel mai mare virtuoz.


Chris – Eliberarea comenzilor

Chris are o experiență bogată ca și solist și activează în câteva proiecte muzicale, inclusiv în gruparea populară ATMO music. La Kytary.cz are grijă de clienții care vin în magazinul din Modřany să ridice comenzile efectuate. Pregătește totul meticulos și predă clientului.


Tomáš – Baterii și instrumente de percuție

Tom este un alt specialist al nostru la baterii și instrumente de percuție. În afară de aceasta cântă activ într-o formație de bluesrock, astfel culege experiență pe unde se poate. Apelați la el oricând veți avea nevoie de un sfat cu echipamentul dvs. de ritm.

Principalele avantaje ale cumpărării în magazinul din Modřany:

• Comenzile dvs. vi le ridicați confortabil și fără o așteptare îndelungată
• Puteți încerca mii de instrumente din depozit, cât timp o să doriți (atenție, noaptea magazinul se închide) :-)
• La produsele îndrăgite vă puteți uita și le puteți încerca imediat în magazin
• Avem aici o echipă de specialiștiexcelenți
Puteți parca oricând și fără probleme
• Puteți plăti în numerar, cu card și puteți cumpăra și în rate

Nu uitați că aici vă acordați excelent :-)

Centrala noastră din Modřany se bucură de vizita dvs.Vizionați clipul video din magazinul nostru :-)

© AUDIO PARTNER s.r.o.
Vă rugăm să aşteptaţi