Magazinul Kytary.cz Praga - Děkanka

Děkanka este o legendă. Punct. Acest magazin praghez funcționează deja din anul 2006 și de atunci și-a câștigat un loc sigur printre muzicienii cehi (praghezi). Pe suprafața a două etaje, găsiți aici mii de instrumente muzicale, echipamente și accesorii. Gama uriașă de instrumente se referă nu numai la chitare acustice și electrice, ci și la instrumente cu clape și echipamente audio.

Programul și datele de contact pot fi găsite aici / Adresa: Děkanská vinice I. 1644, 140 00 Praga 4 / Hartă
Magazinul Děkanka include și o încăpere-boutique unde se pot găsi instrumente de lux. Aici se simt ca acasă atât cei mai mari fani ai chitarelor cât și muzicienii exigenți. Tot aici se găsesc cele mai multe chitare de lux americane marca Taylor din toată Europa centrală și de est. Dar gama noastră de produse nu se termină nici pe departe cu acestea. De asemenea, există aici un magazin personalizat de chitare și alte bijuterii.

Magazinul Děkanka are și o sală de repetiții izolată fonic, unde vă puteți „forja” instrumentele.

La alegerea instrumentului muzical ideal vă ajută experții noștri, care sunt toți muzicieni activi.


Radek - chitare și echipamente pentru chitare

Radek cântă în formația punk-rock Burning Steps. În magazinul Děkanka, el vă ajută cu sfaturi specializate la alegerea chitarelor acustice și electrice, a chitarelor bas, cu echipamentele sau efectele pentru chitară. Știe cum merge treaba cu chitarele electrice, astfel că vă lasă să încercați orice doriți.


Lev - instrumente cu clape

Claviaturi și iar claviaturi. Lev este un interpret incredibil de experimentat pe instrumentele cu clape, a căror secțiune o și conduce la Děkanka. Negre și albe, de lemn și de plastic, echilibrate și semi-echilibrate. La Děkanka, Lev are propriul său rai, pe care îl împarte cu plăcere.


Petr - echipamente și aparatură audio

Petr este specialist în tot ceea ce cântă, respectiv echipamente audio, aparatură pentru chitare, aparatură bas... Se dedică acestui domeniu de peste zece ani. El are propriul studio de înregistrări, Arterim, așa că experiența practică nu îi lipsește. În calitate de chitarist, reușește să dea sfaturi bune pentru alegerea echipamentelor și efectelor pentru chitară și bas.


Blanka - casierie, accesorii

Fără Blanka, magazinul Děkanka ar fi ca Praga fără Blanka - pur și simplu nimeni nu își poate închipui așa ceva. Blanka noastră este deja de 10 ani solistă în diferite formații punk, iar în prezent cântă în formația Krüger. La Děkanka vă întâmpină cu un zâmbet chiar de la intrare, iar specialitatea ei sunt în primul rând corzile, caburile, literatura de specialitate și alte accesorii.


Jarda – chitare, echipamente și efecte pentru chitară și bas

Jarda cântă la chitară bas în formația pragheză de post-hardcore Saved by the Fortune (numai ascultați). Pe lângă acest lucru, știe și să îmblânzească o chitară. La Děkanka, vă oferă sfaturi extrem de logice pentru alegerea chitarelor, chitarelor bas și echipamentelor și efectelor.


Táňa- casierie, accesorii

Táňa este cântăreață și chitaristă în formația Programy și experimentează cu muzica electronică sub pseudonimul Tajasification. În magazinul nostru, ea vă sfătuiește cu privire la accesorii, precum diapazoane, produse de îngrijire pentru chitară sau în alegerea instrumentelor de percuție și a flautelor.


Jonáš Hájek – service chitare

Jonáš se ocupă de service-ul din garanție și post-garanție și de reparații direct în magazin. Vă pregătiți de studiu, de concert sau de repetiții cu formația? Adresați-vă lui Jonáš, care vă va acorda perfect chitara. Și-a câștigat experiența la Școala de vioară din Luby u Chebu și la secția de Științe muzicale de la Universitatea Masaryk. În afară de chitare acustice, electrice sau chitare bas, vă poate ajuta, în limita posibilităților, și cu alte instrumente cu corzi.

Principalele avantaje la achiziția din magazinul Děkanka sunt:

• Puteți ridica comenzile comod și fără perioade lungi de așteptare
• Puteți testa instrumente de lux și exclusiviste în buticul nostru
• Pe suprafața a două etaje găsiți sute de chitare, chitare bas, aparatură pentru chitare și chitare bas și instrumente cu clape
• Pentru o testare comodă dispunem de o cameră izolată fonic, unde puteți „forja“ instrumentele :-)
• Se ocupă de dvs. o echipă minunată de specialiști și muzicieni entuziaști
• Puteți parca în spatele magazinului, pe locurile de parcare destinate clienților
• Oferim service pentru chitare chiar în cadrul magazinului
• Se poate plăti în numerar, cu cardul sau în rate

Rețineți că aici vă veți „acorda“ de minune :-)

Magazinul nostru Děkanka se bucură de vizita dvs.Urmăriți clipul din magazinul nostru

Vă rugăm să aşteptaţi