Cântați la festivalul Praga trăiește prin muzică

În numele Kytary.cz, ne exprimăm susținerea pentru BUSKING - furnizarea de reprezentații muzicale și teatrale în stradă. Percepem actele artistice destinate publicului larg ca o armă împotriva monotoniei, stereotipurilor, banalității și anonimității spațiilor. Întâlnirile neașteptate cu artiștii reprezintă pentru fiecare dintre noi experiențe pozitive. Orice atingere adusă libertății fenomenului artistic o considerăm irațională. De asemenea, considerăm iraționale regulile confuze, restrictive și prohibitive referitoare la reprezentațiile stradale din Praga.

Înțelegem acest festival ca prezentarea de reprezentații stradale publicului larg și ca prilej de stabilire de reguli noi, mai permisive și raționale pentru performeri. Probabil nici nu mai trebuie să menționăm că reprezentațiile stradale sunt o tradiție în toate metropolele importante și că foarte mulți artiști și-au început drumul exact în acest mod. Poate că nume ca Bob Dylan și Edith Piaf sunt argumente suficiente.

PRAGA TRĂIEȘTE PRIN MUZICĂ este un festival care se desfășoară pe străzile din Praga pe 12 și 13 mai și al cărui scop este să sprijinim artele de stradă și să lăsăm metropola să trăiască prin muzică timp de două zile.

Cântați la festival

În calitate de parteneri ai festivalului, avem la dispoziție una din cele mai importante scene din centrul Pragăi (direct în Piața Karel). Și pentru că muzica înseamnă o comunitate puternică, vrem să vă dăm o șansă și dvs. - membrii acestei comunități. Vă puteți autentifica aici. Trimiteți-ne numele formației dvs., datele de contact și un link către profilul trupei sau un videoclip Youtube. Împreună cu organizatorii, vom alege artiștii care pe 12 și 13. 05. vor cânta la festival. Pe scenă se vor afla dotări complete: 2 amplificatoare de chitară, un amplificator pentru bas și tobe. Așa că este suficient să veniți cu instrumentele și bețele :).

© AUDIO PARTNER s.r.o.
Vă rugăm să aşteptaţi