Propuneți și câștigați chitara visurilor voastre

Cel mai mare concurs pentru chitariști și designeri este aici. Împreună cu producătorul ceh de chitare electrice, Honza Vlasak, (Vivian Guitars) îi provocăm la concurs pe toți entuziaștii creativi. Faceți propuneri pentru propria chitară. Câștigătorul celui mai bun design nu câștigă numai un sentiment minunat, ci, cel mai important, producătorii de la Vivian îi vor fabrica gratuit chitara pe care singur a conceput-o! Premii importante câștigă și ocupanții locurilor 2 și 3 și vom avea și premiul publicului. Concursul se va desfășura între 10. 05. 2016 și 20. 06.După consultarea cu învingătorul, propunerea câștigătoare va fi fabricată și predată în septembrie.


Chitare marca Vivian dețin, de exemplu Bono Vox de la U2, Robert Kodym și P.B.CH. de la Lucie, Tomáš Krulich și Milan Špalek de la Kabáty sau František Černý, Tomáš Vartecký și alții.

Cum trebuie să arate chitara?

Dacă este vorba de chitara electrică a visurilor voastre nu înseamnă că trebuie să veniți cu propuneri nebunești, suprarealiste :-). Se vor aprecia originalitatea și eleganța. Chitara va trebui să aibă 6 corzi și parametri standard. Trebuie să se poată cânta la ea, să fie portabilă și folositoare. În propunerile voastre, utilizați materialele obișnuite folosite la fabricarea instrumentelor muzicale (corp și gât de lemn) și hardware accesibil. Nu vom fabrica arătări bizare cu zece gâturi, cuști de câine în formă de chitară și alte asemenea :-).

Ce parametri trebuie să conțină propunerea mea și unde să o trimit?

Nu contează dacă desenați chitara de mână sau o proiectați cu un program de grafică. Depinde de talentul fiecăruia. Trimiteți propunerea în format JPEG la adresa de e-mail . Fiecare participant trebuie să atașeze o singură propunere a unei chitare complete cu maximum 10 imagini (1 chitară din diferite unghiuri, cu detalii și altele asemenea). Propunerile acceptate și publicabile le vom posta pe pagina noastră de Facebook în galeria foto Chitara de vis. În e-mailul vostru, scrieți și câteva propoziții despre materialele și accesoriile folosite, descrieți chiar și tehnologia și concepția voastră în legătură cu proprietățile audio rezultate. Nu uitați să lăsați și numărul vostru de telefon.

Cine va evalua propunerile?

Fiecare propunere va fi evaluată de un juriu specializat, pe care îl vom dezvălui treptat. Membrii acestuia sunt creatori, producători și vânzători de instrumente muzicale, dar, bineînțeles, și muzicieni profesioniști. După cum am mai spus, va exista și un premiu al publicului.

Premiul îi va fi înmânat câștigătorului în cel mult 120 de zile de la încheierea concursului.

Ne rezervăm dreptul de a nu accepta propuneri care promovează violența, extremismul sau orice formă de ură și lipsă de etică. Vă mulțumim pentru înțelegere :-). Prin trimiterea propunerii pentru concurs confirmați acceptarea publicării ei pe pagina de Facebook a Kytary.cz.


Regulile detaliate ale concursului le găsiți aici.

Dezvăluirea juriului

Propunerile voastre vor fi evaluate, de exemplu, de Honza Homola de la Wohnout și de dezvoltatorul/designer-ul de sunet Antonin Salva de la Salvation Mods.

© AUDIO PARTNER s.r.o.

Cuvinte cheie căutate

Categorii

Mărci

Vă rugăm să aşteptaţi