Arătați-ne aptitudinile dumneavoastră de chitară bas aveți și puteți câștiga un aplificator pentru chitară bas Mesa Boogie în valoare de 26990 Kč.

Concursul începe din 10 5 până la 31 5 2017


Regulile concursului

Pentru a participa la concurs trebuie să înregistrați un video atractiv cu o chitară bas. Nu contează dacă video-ul dvs.va fi un boogie boogie sau ceva strong. Vom lua în calcul originalitatea, tehnica de cântat, atașamentul față de chitara bas dar și calitatea tehnică a sunetului și a înregistrării. Pur și simplu, demonstrați de ce sunteți în stare iar amplificatorul Mesa Boogie Subway D-800 va face parte din setul dumneavoastră de echipament.

Durata maximă a înregistrării este de 90 secunde

Vrem să auzim creația proprie, sau o variantă de cover original. Piesa poate avea acompaniament ritmic, știm că fără el nu este groove. Dar nu este o condiție.

Concursul ține până pe 31. 5. 2017. Evaluarea va avea loc în prima săptămână din luna mai și vor fi anunțați primii șase câștigători. 6. la ora 20:00 la seara de chitară bas la Kytary.cz în Modrany.


Cum să participați

1) Înregistrați video-ul pentru concurs

2) Puneți înregistrarea pe profilul dumneavoastră de facebook

3) În descriere inserați @ și pagina de facebook a Kytary.cz și mai introduceți hashtag #MesaBass2017. Link-ul îl trimiteți și prin mesaj pe pagina noastră de facebook profilul Kytary.cz.

4) În prima etapă alegem 10 concurenți care ne-au suprins cel mai mult. Acești 10 concurenți intră în a doua etapă de concurs unde vor fi evaluați de cunoscători ai domeniului chitară bas. Acești specialiști vor da note de la 0-10 și înregistrarea cu cele mai multe puncte va fi câștigătoarea amplificatorului Mesa.

PONT: Fiți atenți la setările de confidențialitate ale facebook-ului dumneavoastră. Dacă aveți anumite setări este posibil să nu putem viziona videoclipul și să nu vă putem lua în considerare.


Juriul

10 dintre cei mai buni concurenți vor fi notați de basiștii:

Marek Bero

Richard Scheufler

Robert Balzar

© AUDIO PARTNER s.r.o.
Vă rugăm să aşteptaţi