MONO: Cele mai sigure huse de chitare de pe piață

Husele MONO pentru chitare și chitare bas sunt cele mai sigure huse pe care vi le puteți dori pentru instrumentele dvs. În cazul în care căutați un gigbag cu toate avantajele și confortul unei huse moi, dar în același timp doriți siguranța unei cutii rezistente, husa MONO este alegerea potrivită.

Toate husele MONO, inclusiv seria Vertigo, pe care ați putut-o vedea în clipurile noastre, precum și seria ușoară Sleeve, sunt prevăzute cu elementul de siguranță de bază Headlock. La închiderea husei, acesta „blochează“ gâtul instrumentului într-o poziție stabilă, astfel încât, în cazul unei căderi, instrumentul să nu fie deteriorat sau distrus.

MONO pentru chitare acustice și electrice
MONO pentru chitare bas
Seriile Vertigo și Sleeve sunt prevăzute cu umplutură dură pe partea inferioară pentru protejarea corpului instrumentului, inclusiv cu o curea de blocare. Introducerea chitarei în husa MONO în comparație cu alte huse de pe piață este deja rezolvată. Astfel, puteți introduce/scoate chitara într-o secundă.
În partea de jos, husele Vertigo au o „talpă“ de cauciuc, care nu din întâmplare se numește „The Boot“. Din același material sunt confecționate și tălpile bocancilor muncitorilor și soldaților. În timpul unei căderi în poziție verticală, acest strat robust absoarbe forța de impact și protejează partea de jos a corpului instrumentului. Interiorul husei este căptușit cu material ABS, care atenuează impactul de-a lungul părților anterioare și posterioare.
Exteriorul husei MONO este confecționat din material Sharkskin (piele de rechin). Acesta este foarte rezistent la abraziune (se poate observa la testele noastre de impact că trecerea unei mașini pe beton peste acesta nu îl deteriorează) și, în același timp, vă protejează instrumentul în cazul unei ploi puternice.

MONO pentru chitare acustice și electrice

Dacă doriți o husă extrem de rezistentă pentru chitara dvs. acustică sau electrică, alegeți una din seria Vertigo. În cazul în care credeți că vă descurcați fără anumite elemente de siguranță, dar doriți o husă de încredere cu un design spectaculos, aruncați o privire la husele Sleeve.


MONO pentru chitare bas

Și husele MONO pentru chitare bas se împart în două categorii: extrem de sigure, Vertigo, și sigure și cu aspect deosebit, Sleeve.. Alegeți-vă husa și lăsați-vă instrumentul pe mâna dezvoltatorilor MONO.


MONO & ukradenÝovoce - partea I


MONO și ukradenÝovoce - partea a II-a


MONO și ukradenÝovoce- partea a III-a

© AUDIO PARTNER s.r.o.
Vă rugăm să aşteptaţi