Experimentați o explozie a simțului muzical cu Kytary.cz

Simțul muzical are o putere imensă. Poate transforma definitiv un cântăreț necunoscut și poate avea influență asupra unei întregi generații de ascultători. Treziți în dumneavoastră simțul muzical original și personal. Vă vom ajuta să vă alegeți instrumentul muzical prin intermediul căruia să aduceți la viață un vis. Eliberați împreună cu noi oaza de creativitate, eliberați puterea nemărginită a simțului muzical.Ritmul de chitară

În ultimii 100% ani chitara este cel mai popular instrument muzical din lume. În trecut chitările au ajutat la ruperea barierelor dintre oameni, state și chiar regimuri, de aceea ritmul de chitară este considerat unul dintre cele mai puternice. Important este și faptul că poate începe să cânte la chitară chiar oricine. Vă tentează să luați chitara, să învățați acordurile și să puteți cânta orice din genul pop, rock, folk sau country? Achiziționați-vă o chitară acustică. Vreți să putere acustică și să întindeți corzile? Cumpărați o chitară electronică!
Instrucțiunile despre cum să alegeți o chitară găsiți aici.
Dezlănțuiți ritmul de chitară!


Ritmul de chitară bas

Chitara bas este fundamentul universului. În mod normal, face legătura ritmică și melodică unei formații deci este de neînlocuit. Ea dă muzicii groove, drive, substanță și putere. Împreună cu tobele (sau cu ritmul în general) reprezintă groove-ul, acel lucru care vă face să începeți să dansați sau să țopăiți. Predați-vă ritmului de chitară bas și veți fi apreciat pentru toată viața.
Instrucțiuni cum să vă alegeți chitara bas găsiți aici.
Chitara bas mult visată o puteți alege aici.


Elementul ritmic

Ritmul – este cel mai vechi element muzical pe care îl cunoaște omul și în același timp este primul lucru muzical pe care omul îl percepe de mic, lovind diverse lucruri din jurul său. Ritmul muzical îl avem înrădăcinat în sânge, în ADN și este de ajuns o mică scânteie pentru a-l trezi. Veți avea nevoie apoi de un set de tobe sau orice alt sistem de percuție.
Cu alegerea intrumentelor de percuție vă ajutăm aici.
Tobe și intrumente de percuție puteți achiziționa aici.


Tipuri de pian

Pianul este consideratmama tuturor intrumentelor și cine învață să cânte la pian va înțelege muzica în cel mai complet mod posibil. În afară de pianele digitale, care sunt mai ieftine, mai ușoare, mai practice și mai accesibile alternative mai sunt și keyboardurile și sintetizatoarele electronice. Cei care doresc să producă muzică pe calculator au nevoie de clape MIDI.
Instrucțiuni despre cum să alegeți pianul digital găsiți aici. Îndrumarul pentru alegerea keybordului îl puteți citi aici și veți alege clape MIDI fiind bine informat dacă citiți aceste instrucțiuni.
Instrumente din secțiunea clape puteți alege aici.


Ritmul DJ

Acesta este unul dintre cele mai nebune ritmuri. Dacă visați să deveniți un DJ și să transformați orice seară într-un party de neuitat nu trebuie decât să vă alegeți setul DJ și să vă apucați de treabă. Sigur că vă stăm la dispoziție pentru a face alegerea potrivită.
Cum să alegeți setul DJ potrivit aflați aici.
Seturi complete de DJ găsiți aici.


Înregistrarea sunetului

Creația muzicală nu presupune doar cântatul la instrumente muzicale, pentru că nefiind cei care înregistrează muzica, nu am putea asculta decât muzică live în jurul unui foc de tabără. Tuturor celor care doresc să producă muzică și vor să își înregistreze creațiile îi ajutăm să își creeze propiul studio de la A la Z. Ritmului muzical trebuie să îi dați frâu liber dar și o aparatură pe măsură.
Cum să alegeți echipamenteel necesare pentru un studio acasă vă sfătuim aici.
Cum să alegeți aparatura de sunet aflați aici.
Dacă doriți să vedeți gama de echipamente pentru înregistrarea sunetului aflați aici.

© AUDIO PARTNER s.r.o.
Vă rugăm să aşteptaţi