Descoperiți frumusețea muzicii

Cunoaștem o mulțime de modalități prin care să descoperim frumusețea muzicii. Vă putem oferi mii de instrumente muzicale cu ajutorul cărora, înmii de situații, veți trăi experiența nesfârșită a bucuriei. Este de ajuns să începeți undeva. Începătorilor le dăm cu drag sfaturi de cum să își aleagă primul instrument muzical și, de asemenea, îi ajutăm și pe părinții care caută primul instrument pentru copiii lor.Chitara pentru vară

Chitara nu ar trebui să lipsească din nici un concediu sau vacanță, hoinăreli prin natură, excursii, cabane … cu alte cuvinte, de la nicio întâlnire cu prietenii dumneavoastră în zilele de vară. Instrumentul universal, care este o alegere clară și care nu vă va dezamăgi niciodată, este chitara acustică de tip Dreadnought, cu ajutorul căreia veți descoperi o mulțime de bucurii prin muzică.


Instrucțiunile referitoare la cum să vă alegeți chitara le găsiți aici.

Chitara pentru școală și pentru copii (chitara pentru Școlile Populare de Artă)

Dacă doriți să îl îndemnați pe copilul dumneavoastră să descopere frumusețea muzicii, înscrierea lui la cursul de chitară de la Școala Populară de Artă se dovedește a fi o alegere potrivită. Copiii care merg la cursurile Școlilor Populare de Artă de obicei cântă la chitare clasice cu corzi de plastic. Aceste instrumente se cumpără luând în considerare vârsta și înălțimea copilului. Mărimea potrivită a chitării pentru copilul dumneavoastră care merge la cursurile Școlii Populare de Artă o găsiți aici.


Instrucțiunile referitoare la cum să alegeți o chitară clasică le găsiți aici.

Chitara pentru a cânta într-o formație

Dacă doriți să fondați o formație muzicală și să cântați în ea la chitară, atunci cu siguranță că veți căuta o chitară electrică și aparatură pentru chitare. Chitarele electrice se împart în mai multe tipuri, despre care veți afla mai multe amănunte aici. Nu uitați: criteriul principal este alegerea unui instrument care, în primul rând, trebuie să vă placă. De asemenea, veți avea nevoie și de aparatură pentru chitară – cel mai simplu este să vă faceți rost de combo de chitară.


Instrucțiunile referitoare la cum să alegeți o chitară clasică le găsiți aici.

Ukulele

Acesta este un instrument foarte popular, lucru care nu trebuie să ne mire. Aceasta de datorează faptului că ukulele se poate obține cu un preț avantajos, având, în același timp, o performanță deosebită. Mai mult, oricine poate învăța să cânte la el. Ukulele este un instrument pe care îl puteți purta cu dumneavoastră mereu și, cântând la el, puteți descoperi o mulțime de modalități de a vă bucura de muzică.


Instrucțiunile referitoare la cum să vă alegeți chitara Ukulelele găsiți aici.

Chitara bas este de bază

Cu chitara bas veți descoperi pasiunea vieții dumneavoastră. Acest instrument se află la granița dintre componentele ritmice și cele melodice și, pentru ca muzicianul să o poată domestici, necesită, într-un fel, o abordare fără compromisuri. Îndrăzniți? Noi credem că da! :-)


Instrucțiunile referitoare la cum să vă alegeți chitara le găsiți aici.

Instrumente de percuție pentru formație

Descoperiți pasiunea ritmului. Aproape fiecare formație are nevoie de un percuționist cum se cuvine și aproape fiecare percuționist are nevoie de un set de tobe cum se cuvine . Alegeți-vă un set complet de percuție, inclusiv hardware-ul necesar și cinelele și puteți să-i dați bătaie cu … bătutul:-).


Instrucțiunile referitoare la cum să vă alegeți chitara le găsiți aici.

Pianul digital pentru acasă

Pianul este părintele tuturor instrumentelor și a ști să cânți la el înseamnă a înțelege muzica în esența ei în modul cel mai extensiv. Pianele acustice mari vă pot descuraja din pricina prețului lor ridicat și a greutății lor. Au devenit foarte populare pianele digitale, ca fiind o alternativă a celor clasice acustice. În comparație cu acestea din urmă sunt cu mult mai ușoare, mai puțin voluminoase și, mai ales, mai ieftine. Vă oferă, însă, sunetul caracteristic și claviatura, așa că senzația pe care o aveți când cântați, precum și impresiile corespund cu cele de la pianul acustic. Un mare avantaj îl constituie și faptul că la pianul digital se pot conecta căști și astfel se poate exersa până târziu în noapte. :-).


Instrucțiunile referitoare la cum să vă alegeți pianul digital le găsiți aici.

Prima claviatură

Claviatura electronică este instrumentul ideal pentru copii și începători. Oferă o gamă largă de sunete, este ușoară, nu este voluminoasă și pune început bun unei cariere de muzician. Pasul următor pentru instrumentistul care cântă la claviatură poate să fie, de exemplu, pianul. Claviatura este ideală pentru cei care doresc să descopere creația muzicală.


Instrucțiunile referitoare la cum să vă alegeți chitara le găsiți aici.

Flautul pentru începători

Flautul este deseori unul dintre instrumentele prin intermediul cărora copiii mici descoperă lumea muzicii. Pentru mulți dintre acești mici muzicieni, flautul este primul instrument cu care fac cunoștință în cariera lor muzicală. În afară de faptul că flautul le dă elemente muzicale de bază, este, de asemenea, bun pentru sănătatea lor (mărește capacitatea plămânilor și întărește mușchii diafragmei). Un alt avantaj este și prețul scăzut al acestui instrument.


Instrucțiunile referitoare la cum să vă alegeți chitara le găsiți aici.

Interpretați-vă propria compoziție

Notarea creației muzicale în zilele noastre este foarte ușor de făcut datorită tehnologiilor contemporane. În cazul în care doriți să înregistrați compoziția acasă, veți avea nevoie de o placă de sunet prin intermediul căreia înregistrați toate instrumentele dumneavoastră, iar pentru a vă asculta înregistrările cu calitate de studio veți avea nevoie de monitoare sau căști de studio. În cazul în care doriți să fiți ”mobil”, să înregistrați, de pildă, repetițiile formației dumneavoastră sau orice fel de muzică și sunete ”de pe teren”, vă va fi de folos un recorder mobil.


Instrucțiunile referitoare la cum să vă construiți un studio de casă le găsiți aici.

A fi DJ e cool

Vremurile când DJing-ul era dominat doar de gramofoane au trecut. În ziua de astăzi, fiecare dintre noi are posibilitatea să încerce să fieDJ, și aceasta datorită butonului magic „sync“ de care dispun toate controller-urile DJ de astăzi. Avem posibilitatea să oferim echipament atât DJ-urilor care doresc să mixeze muzică acasă sau la un party al prietenilor lor, precum și celor al căror scop este să umple discotecile


Instrucțiunile referitoare la cum să vă alegeți echipament de DJ le găsiți aici.

© AUDIO PARTNER s.r.o.
Vă rugăm să aşteptaţi