Inspirație pentru muzicienii începători

Nu suntem aici numai pentru a vă pune la dispoziţie cele mai bune instrumente muzicale, deşi aceasta este activitatea noastră principală. În plus, vrem să vă oferim experienţe muzicale extraordinare, să vă inspirăm şi să vă motivăm în activităţile dvs. muzicale, iar pe începători să-i îndrumăm..

De aceea vă punem la dispoziţie câteva proiecte pe care le creăm şi îmbunătăţim zi de zi, în fiecare bat inimile noastre muzicale :-)


Canalul Youtube Kytary.cz

Pe canalul nostru Youtube veți găsi sute de video-uri cu lecții, idei, trick-uri, școli de muzică și multe alte lucruri interesante.


Magazinul Frontman.cz

Frontman.cz este magazinul ceh on-line cel mai citit de muzicieni şi comunitatea acestora.. În jurul acestui mediu se reuneşte comunitatea muzicală pentru a primi cele mai noi informaţii din lumea instrumentelor muzicale, teste, recenzii şi multe alte articole inspirative.


Inspiraţie pentru începători

Pentru a ajuta pe muzicienii începători să se alăture comunităţii muzicale şi să devină muzicieni profesionişti, v-am pregătit câteva subiecte care vă vor înlesni începuturile.


Vă rugăm să aşteptaţi