Vă mulțumim că ați folosit oportunitatea cumpărării de bunuri în rate.

  • Nu ați reușit să trimiteți cererea? Nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon gratuit 800 100 029. Vă ajutăm cu plăcere. În cazul în care nu ați reușit să strângeți toate documentele importante necesare pentru completarea cererii, puteți depune cererea mai târziu. În e-mailul cu confirmarea comenzii v-a fost trimis linkul necesar.
  • A fost aprobat creditul? În momentul în care obținem informația de aprobare a creditului de la societatea de creditare, vom procesa comanda și vom trimite sau vom pregăti produsele pentru ridicare personală.
  • Așteptați aprobarea? În cazul în care cererea nu este aprobată imediat, aceasta rămâne în sistemul societății de credit și va fi evaluată de către angajații departamentului de creditare. După evaluare de către departamentul de acordare a creditelor al societății de creditare veți obține un e-mail cu hotărârea finală.
  • A fost respins creditul? Ne pare rău. Pentru a obține numerar, luați în considerare posibilitatea de vânzare a instrumentului vechi sau a accesoriilor prin intermediul bazarului muzical al nostru
Vă rugăm să aşteptaţi